Cine este Sorin Pușcașu de la „Survivor România 2021”. La 18 ani a fost nevoit să se retragă din fotbal

1 lună in urmă 1

Sorin Pușcașu este unul dintre concurenții de la „Survivor România 2021” și face parte din echipa Războinicilor. S-a făcut remarcat în timpul jocurilor pentru imunitate, însă este primul din echipa lui, propus spre eliminare, la consiliul de sâmbătă, 16 ianuarie.

Războinicul Pușcașu lucrează ca director de marketing în industria fashion-ului. Din păcate, la vârsta de 18 ani a trecut prin momente grele.

„Înfrângerea nu este o opțiune! În curând voi pleca in aventura vieții mele! Cu siguranță va fi cea mai provocatoare experiența pe care am trăit-o până acum și voi profita de tot ce mi se oferă. Voi avea nevoie de sprijinul vostru in fiecare moment!”, a scris Sorin Pușcașu, pe Facebook.

Cine este Sorin Pușcașu de la „Survivor România 2021”.  La 18 ani a fost nevoit să se retragă din fotbal

Concurentul din noul sezon Survivor a început să practice fotbalul de performanță, atunci când avea doar 8 ani.

La vârsta de 18 ani a primit o veste cruntă. Atunci a fost diagnosticat cu suflu sistolic și a fost obligat să ia o pauză.

„M-am înscris la pentru că sunt o fire competitivă și ambițioasă, este o provocare în a-mi cunoaște limitele și a le depăși.

Cu siguranța este o experiența unică și mă simt norocos că pot participa. Sunt o persoană care trece peste perioadele stresante prin umor și cu optimism; și sper că voi putea face haz de necaz și în situațiile limita din competiție, a spus acesta despre participarea la Survivor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă