Cine este şoferul care a luat pe capota maşinii un biciclist. Apropiaţii spun că nu este violent din fire

2 săptămâni in urmă 27

Şoferul care a bătut şi a luat pe capota maşinii un biciclist, în Bucureşti, este sportiv de performanţă. El a fost plasat ieri sub control judiciar. Este decizia luată de procurori după ce bărbatul a petrecut deja o noapte după gratii.

Conform surselor Observator, şoferul este Nelu Cirlescu, jucător de rugby la Clubul Dracula Veterans. Totodată acesta se ocupă de o afacere de vânzare de vinuri, împreună cu soţia sa, în sectorul 6.

Potrivit apropiaţiilor, bărbatul nu este în general violent, totodată soţia sa a insistat că întreg incidentul ar fi fost de fapt provocat de biciclist. Ce ştim este că biciclistul ar fi atras atenţia şoferului că circulă pe banda de biciclete şi de aici ar fi plecat întreg scandalul. 

Cercerat sub control judiciar

După ce şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, procurorii nu au cerut arestarea preventivă  acestuia, în schimb îl cercetează sub control judiciar. Asta pentru că biciclistul nu a avut nevoie de prea multe îngrijiri. 

Pe numele lui Nelu Cirlescu este deschis un dosar penal, el fiind cercetat pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii şi ordinei publice, dar şi biciclistul este cercetat doar pentru tulburare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă