Cine este singurul om din FRF care l-ar vrea pe Mircea Rednic la echipa națională: „Nu sunt văzut prea bine!”. Ce regrete are antrenorul

4 săptămâni in urmă 17

Antrenorul Mircea Rednic spune că nu se gândește la o eventuală preluare a echipei naționale deoarece singurul om de la FRF care îi apreciază calitățile este chiar președintele Răzvan Burleanu.

Mircea Rednic este în acest moment în discuții cu Dinamo, unde a anunțat că va ajunge doar după ce conducerea va reuși să încheie raporturile contractuale cu Dario Bonetti. „Strâmbul” spune că nu se gândește la reprezentativa României deoarece nu are o imagine prea bună în ochii oamenilor din FRF, cu excepția lui Răzvan Burleanu.

Tehnicianul recunoaște că a greșit când a acceptat propunerile cluburilor Poli Iași și Viitorul Constanța, ultimele două formații pe care le-a pregătit.

Mircea Rednic exclude o colaborare cu FRF

Cu toate că în trecut a părut tentat să preia echipa națională, Mircea Rednic pare să fi depășit acum această dorință, fiind conștient că nu are nicio șansă să fie instalat la cârma „tricolorilor” de către șefii FRF. „Nu poate fi vorba despre echipa națională, pentru că în afară de Burleanu, la FRF nu sunt văzut prea bine”, a declarat Mircea Rednic pentru Sport Total FM.

Antrenorul recunoaște că a făcut unele erori de-a lungul vieții petrecute în fotbal și spune că acum le regretă pe unele dintre ele. „N-aș mai face greșelile din trecut, cum ar fi și cântecul dedicat lui Copos, când eram la Craiova, după victoria în fața Rapidului, «Ce bine-mi pare că ai luat țeapă». Gata, la anul fac 60 de ani și nu sunt sătul de fotbal! Iubesc fotbalul, consider că e normal să dau fotbalului ce mi-a dat mie! Accept propuneri, dacă nu ma operam, cine știe, poate mă duceam la ultimul loc din Belgia, că tot au fost discuții”, a mai spus Mircea Rednic.

The post Cine este singurul om din FRF care l-ar vrea pe Mircea Rednic la echipa națională: „Nu sunt văzut prea bine!”. Ce regrete are antrenorul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă