Cine este Silviu Mircescu, actorul care se alătură distribuției „Vlad”. Are 32 de ani și a participat reality-showul „Ultimul trib”

2 luni in urmă 25

Din această toamnă, actorul Silviu Mircescu, în vârstă de 32 de ani, se alătură distribuției serialului „Vlad”. Acesta a mai fost văzut și în alte seriale și a participat la reality-showul „Ultimul trib”, difuzat de Pro TV.

„Mă bucur foarte mult că m-am alăturat distribuției! Mi-a părut tare rău că nu am putut să vin la casting când s-a făcut primul sezon, dar uite că timpul le rezolvă pe toate!

Atmosfera de pe platourile de filmare, modul de lucru și tot ce ține de acest proiect te face să vrei să nu se termine niciodată!

Cine este Silviu Mircescu, actorul care se alătură distribuției „Vlad”. Are 32 de ani și a participat reality-showul „Ultimul trib”

 Toți oamenii, de la echipa de filmare, actori și tot ce reprezintă serialul „Vlad” sunt extraordinari din toate punctele de vedere! Sunt norocos că am parte de această experiență!”, a declarat Silviu Mircescu pentru Click!

Acesta a dezvăluit că este implicat și în alte proiecte. Silviu Mircescu joacă pe scena Teatrului Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Elisabeta, Teatrul Roșu și Teatrul dramaturgilor români.

„Tot timpul sunt activ în mediul online. E cea mai bună cale de a te promova, mai ales spectacolele de teatru (joc la ora actuală în 12 spectacole).

Cele mai multe le joc la Teatrul Național (5), dar puteți să mă vedeți și la Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Elisabeta, Teatrul Roșu, Teatrul dramaturgilor români, Sala Palatului (Musicalul Mamma Mia). Când nu sunt la filmări, am spectacole!”, a mai adăugat actorul.

Silviu se iubeşte cu Roxana Niculae, asistentă tv la matinalul de weekend de la Antena Stars și au împreună un băiețel.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă