Cine este românca misterioasă despre care presa din străinătate scrie că este în ”topul celor mai frumoase soții de fotbaliști”

5 luni in urmă 15

Liga 1: Hermannstadt - Botoșani, luni, ora 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - UTA, luni, ora 21:00, Digi Sport 1

Românca este, din 2017, partenera lui Riccardo Saponara (28 de ani), mijlocaș ofensiv care aparține de Fiorentina și în ultimul sezon a fost împrumutat la Lecce. În urmă cu nouă ani, era văzut drept o mare speranță a Italiei, jucând de 22 de ori pentru naționala U21.

Andreea Sasu, nominalizată în ”topul celor mai frumoase soții de fotbaliști”. Povestea româncei

Galerie Foto

Pe lângă cariera de model, Andreea Sasu lucrează ca specialist în PR, în Italia. În plus, românca este pasionată de kick-boxing. Ea a absolvit studii în marketing și publicitate în România, după care s-a mutat din țară, în 2010.

În trecut, Andreea a fost vedetă TV, fiind ”ispita” dintr-o emisiune denumită ”Insula tentațiilor”. ”Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze.

Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, povestea românca, în urmă cu câțiva ani, începuturile sale în Peninsulă.

Cum a ajuns Andreea Sasu cunoscută în modeling în Italia

Ca să se descurce cu banii, ea s-a angajat într-un restaurant, pe post de chelneriță. Într-un final, după ce a participat la numeroase casting-uri, a început să atragă atenția agențiilor de modă.

De-a lungul anilor, ea a prezentat pentru branduri precum Dolce&Gabbana sau Roberto Cavalli. 

Andreea Sasu a avut o relație și cu celebrul creator de modă Philipp Plein. De asemenea, fotomodelul a avut o legătură și cu motociclistul Andrea Iannone.

În interviul de acum câțiva ani, Andreea povestea cum se menține în formă. ”Ştiu că sunt femei care spun că e genetică treaba. Dar la mine chiar aşa e. Mănânc mult şi nu mă abţin de la nimic. Deseori mănânc mai mult decât logodnicul meu. Îmi lipsesc foarte mult mâncărurile din România, cele pe care le face mama.

Însă am şi un antrenor personal. Fac sport trei ore pe săptămâna, iau lecţii şi de kick-boxing cam de două ori pe săptămâna, dar asta o fac pentru apărarea personală. Ca orice femeie care ţine la frumuseţe, merg la saloanele de înfrumuseţare”, explica românca.

Etichete: riccardo saponara , andreea sasu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă