Cine este "regina" platformei OnlyFans: câștigă la fel de bine ca marii actori de la Hollywood și a fost invitată la Oxford

3 zile in urmă 38

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 10:09

409 citiri

Forbes spune despre adeloscenta de 19 ani că a realizat venituri de aproximativ 49 de milioane de dolari în 2021.

Danielle Bregoli alias Bhad Bhabie a realizat o avere anul trecut, fiind printre cel mai bine plătiți creatori de conținut din lume.

Forbes scrie că Bhad Bhabie a încasat 49 de milioane de dolari în 2021 doar de pe Onlyfans, câștigând la fel de bine ca marii actori de la Hollywood. Cei care sunt abonați la canalul ei plătesc o sumă de 24 de dolari lunar pentru a vedea poze cu ea în lenjerie intimă, videclipuri și alte postări.

Cine e Danielle Bergoli? Originară din Florida, ea a avut o tentativă timidă de a deveni cântăreață de rap. Dar a intrat în tenția publicului în urma unei dispute cu mama ei după un talk-show din 2016.

În ziua în care a împlinit 18 ani, și-a deschis cont pe OnlyFans, iar în primele șase ore câștigase deja 1 milion de dolari.

Recent, a fost invitată să le vorbească studenților de la Oxford, călcând astfel pe urmele unor personalitați precum Albert Einstein sau Sir Elton John.

OnlyFans este o platformă destinată exclusiv adulților, fiindcă găzduiește în mare parte conținut explicit.

Nu este însă doar pentru materiale interzise minorilor, fiind folosită și de multe alte vedete din industia modei, a fitnessului și așa mai departe. Contra unui abonament lunar, urmăritorii pot avea acces la diverse postări.

Fata lui Ilie Năstase și Larisa Drăgulescu au și ele cont pe onlyfans.

Citeste si:

Craiova extinde luminițele de Crăciun în cartiere, deși toată Europa se află în criză energetică

Primăria Municipiului Craiova vrea să câștige o competiție privind cel mai frumos târg de Crăciun din Europa, iar astfel a decis să extindă iluminatul public de sărbători în mai multe...

 „Am obosit să tot ascund sub preş problema reală”

Primarul Capitalei Nicușor Dan a fost atacat de către edilul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, care susține că a „obosit să ascundă sub preș problema reală”, acuzându-l pe primarul...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă