Cine este Ramona Crăciunescu de la „Survivor România” 2022. Ce legătură a avut cu Mihai Bobonete

1 săptămână in urmă 23

Ramona Crăciunescu este concurentă la „Survivor România” 2022, show-ul care începe pe duminică, 16 ianuarie, la PRO TV. Ea face parte din echipa Războinicilor și este gata să își depășească toate limitele în Republica Dominicană.

Ramona Crăciunescu, în vârstă de 35 de ani, s-a alăturat echipei Războinicilor și este gata să lupte împotriva echipei Faimoșilor. Concurenta locuiește în București și are o relație din septembrie 2019. În descrierea oficială pentru „Survivor România” 2022, Ramona a fost prezentată ca fiind curier, însă pe contul său de Facebook ea se prezintă a fi actor-cascador.

Concurenta a arătat internauților că a filmat și pentru o reclamă. Ramona Crăciunescu apare într-un spot publicitar alături de Chef Sorin Bontea, Mihai Bobonete și Mihai Rait, relatează VIVA!. Printre pasiunile sale se numără motociclismul, dar și sporturile de iarnă.

ramona-craciunescu-survivor-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

24 de concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro la „Survivor România”

„Survivor România” este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului! Noul sezon aduce la start lupta dintre două triburi: FAIMOȘI și RĂZBOINICI! Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari. Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă