Cine este Raisa Chiribuță, cel de-al nouălea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11. Alexandra Dinu i-a luat prin surprindere pe toți. „A fost fabulos”

2 luni in urmă 9

Raisa Chiribuță are 11 ani, este din Craiova și a primit cel de-al nouălea Golden Buzz, la Românii au talent, în ediția de vineri, 29 martie. Alexandra Dinu a trimis-o pe fetiță direct în semifinală, fără să stea prea mult pe gânduri.

„A fost ceva fantastic, a fost fabulous. Este incredibil. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la „Românii au talent”, a spus Alexandra Stan, care a apăsat butonul auriu.

Vezi VIDEO cu momentul Raisei, de la „Românii au talent”

Momentul uluitor de dans a convins-o pe Alexandra Dinu să apese butonul de Golden Buzz, spre suprinderea colegilor jurați, care nu se așteptau ca vedeta să fie atât de hotărâtă. „Cine a apăsat? Nu îmi vine să cred”, a spus Andi Moisescu.

Despre Raisa Chiribuță

Pasiunea ei cea mai mare e gimnastica acrobatică. Sora ei, de 16 ani, făcea gimnastică și a vrut și ea. La inceput i s-a părut foarte complicat și cu multe elemente, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

romanii-au-talent-2021-raisa-chiributa-concurenta-pentru-care-alexandra-dinu-a-apasat-butonul-de-goldenIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Raisa face gimnastică deja de 5 ani și spune că sportul de performanță e greu și că trebuie să te mai abții de la a mânca nesănătos. La preselecții a uitat dansul, dar a improvizat și a scos-o la capăt. 

Spune despre ea că e răsfățată și foarte emotivă. Când intră într-o încăpere cu mulți oameni necunoscuti, se blochează.

Grupul Art Of Robots, al optulea Golden Buzz de la „Românii au talent”

Grupul Art Of Robots este format din patru dansatori din Kârgâstan și au primit cel de-al optulea Golden Buzz de la „Românii au talent”, în ediția de vineri seara, 23 martie. Andi Moisescu a fost cel care i-a trimis în semifinală.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă