Cine este omul care l-a transformat pe Dennis Man în fotbalistul de 13 milioane de euro!

4 săptămâni in urmă 22

La Liga: Barcelona - Athletic Bilbao, duminică, 22:00, Digi Sport 2

Liga 1: UTA - Dinamo, duminică, 20:45, Digi Sport 1

Ilie Dumitrescu a identificat marea schimbare care s-a produs în viața profesională a fotbalistului ofensiv, cel care a devenit coleg la gruparea emiliană cu Valentin Mihăilă.

Cine este omul care l-a schimbat total pe Dennis Man. Dezvăluirea lui Ilie Dumitrescu

Decizia pe care a luat-o Gigi Becali, când l-a readus la echipă pe Thomas Neubert, a contat foarte mult în ascensiunea lui Man, consideră Dumitrescu. 

”Eu cred că are nevoie de ceva timp și Man, are nevoie de câteva luni, trebuie să se adapteze la Parma. Și mai este o chestie care, din punctul meu de vedere, a contat foarte, foarte mult.

Mă refer la faptul că jucătorii de la FCSB au ajuns să fie la un nivel foarte bun, după ce Gigi a făcut această mișcare cu Neubert, care a ridicat ștacheta din punct de vedere fizic.

Nu uitați cum arătau fotbaliștii înainte să revină el și cum încep să arate acum. Eu am spus de mai multe ori treaba aceasta. Și la Man a fost la fel”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Gigi Becali pentru transferul lui Man

Fostul mare fotbalist, dar și antrenor al roș-albaștrilor l-a lăudat și pe Gigi Becali pentru acest transfer și a explicat și de ce.

”De asta spun că 13 milioane de euro, fără să ai prezențe în grupe de Champions League, fără prezențe în Europa League și fără să ai meciuri importante, de referință la nivel de echipă națională, este într-adevăr o sumă record realizată de FCSB și în special de Gigi Becali.

Și mai ales în pandemie! Asta e o mare perfomanță!”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Etichete: ilie dumitrescu , dennis man , transferuri fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă