Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la „Survivor România” 2021. Sportivul a câștigat „Ferma” în 2019

1 lună in urmă 1

Marius Crăciun este noul concurent care a intrat în competiția „Survivor România” 2021, după ce în 2019 a fost marele câștigător de la „Ferma”. Extrem de ambițios, tânărul de 25 de ani  merge cu gânduri mari în Republica Dominicană, în speranța că va reuși să ajungă până în marea finală.

Cine este Marius Crăciun de la Survivor România 2021

În vârstă acum de 25 de ani, Marius este tânărul care a reușit, contrar așteptărilor tuturor, să demonstreze, după probele grele din final Fema, că este cel care merită marele premiu, în valoare de 50.000 de euro. De asemenea, el a participat și la Ninja Warrior, emisiune concurs difuzată la Pro TV.

Cum-a-cheltuit-Marius-Craciun-banii-din-marele-premiu-de-la-Ferma-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Acum, acesta a acceptat provocarea de a merge în jungle, alături de alte nume cunoscute din showbiz.

Copilăria lui Marius Crăciun de la Survivor România 2021, marcată de sărăcie

Premiul de la Ferma a venit pentru Marius ca o gură de aer proaspăt, având în vedere că întreaga sa copilărie a fost marcată de problemele financiare ale familiei.

Situația lor materială nu a fost deloc una ușoară, Marius povestind chiar, într-o ediție a emisiunii, că a fost nevoit să împartă aceeași pereche de pantofi cu fratele său, lipsa banilor spunându-și cuvântul asupra necesităților lor de zi cu zi.

Concurentul a povestit printre lacrimi că familia lui era atât de săracă încât el şi fratele lui ieşeau pe rând din casă, deoarece nu aveau cu ce să se încalțe. Problemele sportivului nu s-au sfârșit aici însă, tatăl său suferind de mai mulţi ani de Alzheimer, potrivit Click.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă