Cine este Lavinia Lăcătuș, concurenta care a revenit la „X Factor” după zece ani. Tânăra face parte din echipa Loredanei

1 lună in urmă 19

Perseverența, ambiția, dar și studiul și-au dovedit utilitatea în cazul unei concurente care a participat în primul sezon X Factor, fără rezultate notabile, dar care seara trecută a primit fără mari emoții un loc în grupa Loredanei.

Lavinia Lăcătuș a revenit la X Factor la zece ani după prima încercare, iar faptul că în tot acest timp a continuat să studieze și să cânte a ajutat-o ca seara trecută rezultatul să fie cu totul altul. Cele patru voturi pozitive ale juraților i-au asigurat un loc în Bootcamp, în echipa Loredanei.

„Mă bucur că după zece ani ai avut curajul să revii pe această scenă, că nu ți-ai pierdut ambiția și dorința de a-ți împlini un vis! Ești un om care nu renunță, un om care se luptă cu destinul și și-l croiește așa cum și-l dorește!”, i-a spus Loredana.

Cine este Lavinia Lăcătuș, concurenta care a revenit la „X Factor” după zece ani. Tânăra face parte din echipa Loredanei

„Și eu am încercat mulți ani, am câștigat X Factor după 17 ani de încercări și drumuri de la Galați la București! Speranța nu se pierde!”, a spus și Florin Ristei, care seara trecută și-a întârit grupa de Fete cu două noi talente –  Betty Iordăchescu și Yarina Cozma.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă