Cine este Julian Rijkhoff, noul copil minune al Borussiei Dortmund, care este deja comparat cu Robert Lewandowski!

2 săptămâni in urmă 13

„Olandezul zburător” al Borussiei Dortmund, Julian Rijkhoff, face senzație la echipa U19 a „galben-negrilor”, după transferul său controversat de la Ajax Amsterdam, din ianuarie 2021.

Tânăra vedetă a celor de la Dortmund a marcat la echipa de tineret 17 goluri în primele sale 20 de meciuri și a fost deja comparat cu mult mai cunoscutul Robert Lewandowski, de la campioana Bayern Munchen, pentru pofta sa de gol din fața porții adverse.

Rijkhoff ar putea fi soluția internă a Borussiei, în cazul în care fabulosul Erling Haaland va pleca în vară de la club.

Cine este Julian Rijkhoff, considerat „noul” Robert Lewandowski! Și-a serbat aniversarea de 16 ani prin transferul de la Ajax Amsterdam la Borussia Dortmund

În momentul în care a plecat cu scandal de la campioana Olandei, Julian Rijkhoff petrecuse deja nu mai puțin de 9 ani la celebra „fabrică” de staruri a Europei.

Privit la acel moment drept unul dintre cele mai bune produse ale academiei „lăncierilor”, Rijkhoff a refuzat să semneze primul său contract de profesionist pe Johan Cruyff Arena, după ce a analizat cât de mult timp i-ar fi necesar pentru a ajunge să joace la seniorii lui Ajax Amsterdam, mai ales după aducerea lui Sebastian Haller, de la West Ham, în ianuarie 2021.

El a considerat că alternativa Borussia Dortmund este mai bună pentru cariera sa, iar nemții au fost dispuși să achite „lăncierilor” suma de 130.000 de euro pentru aducerea sa.

Van Basten l-a desființat: „Management prost”

Legenda Olandei și a lui Ajax Amsterdam, Marco van Basten, a criticat dur înțelegerea și l-a arătat cu degetul pe Rijkhoff despre care a spus că are „un management foarte prost”.

Agentul adolescentului a sărit imediat în apărarea clientului său și a ținut să explice motivele pentru care acesta a decis să plece la Dortmund.

„Am fost foarte impresionați la negocieri. Dortmund știa totul despre el, departamentul lor de scouting a făcut o treabă foarte bună. Cât de bine îl cunoșteau cei de la Borussia, cum plănuiau dezvoltarea lui și cât de încântați erau de el, toate aceste aspecte au făcut o impresie excelentă asupra lui Julian și a părinților săi”, a declarat impresarul Dick van Burik, imediat după confirmarea transferului.

The post Cine este Julian Rijkhoff, noul copil minune al Borussiei Dortmund, care este deja comparat cu Robert Lewandowski! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă