Cine este jucătorul căruia Gică Hagi i-a cerut autograf! Presa din străinătate a dezvăluit totul: „L-a convins că este mai puternic decât toți!”

3 luni in urmă 27

Jurnaliștii de la Goal au dezvăluit faptul că Gabriel Torje este fotbalistul căruia legenadrul Gică Hagi i-a cerut un autograf, pe când acesta îi era antrenor la Politehnica Timișoara.

Gică Hagi a pregătit-o timp de un an pe Politehnica Timișoara, în perioada 2005-2006.

Gabriel Torje are o legătură strânsă cu Gică Hagi, acesta fiind cel care l-a adus la prima echipă a lui Poli Timișoara.

Gabi Torje este jucătorul căruia Gică Hagi i-a cerut autograf

Jurnaliștii de la Goal notează că Gică Hagi a crezut foarte mult în calitățile de fotbalist ale lui Gabi Torje, astfel că „Regele” i-ar fi cerut un autograf elevului său, pe când o antrena pe Poli Timișoara.

„Hagi a crezut cu adevărat în Torje, era convins că poate ajunge ca el și chiar să-l depășească. Fotbalistul născut în 1989 a avut însă un parcurs foarte diferit, având ca vârf transferul la Udinese. Apoi, porțile naționalei României s-au închis mai repede decât se așteptă și motivația sa a dispărut de la an la an.

Torje a fost adus de Hagi la prima echipă a lui Poli Timișoara. L-a protejat, l-a introdus în echipă și i-a creat un mediu potrivit. L-a convins că este mai puternic decât toți. Atât de tare a mizat pe el încât, după ce tânărul i-a cerut autograful, i-a răspuns cerându-i să-i dea el un autograf”, au scris jurnaliștii de la Goal.

În prezent, Gabi Torje evoluează, în Grecia, pentru AE Larisa, echipă care l-a adus, liber de contract, în luna februarie a acestui an.

450.000 de euro este cota lui Gabi Torje, conform transfermarkt.com

1 pasă de gol a dat Gabi Torje în 6 partide bifate pentru AE Larisa

The post Cine este jucătorul căruia Gică Hagi i-a cerut autograf! Presa din străinătate a dezvăluit totul: „L-a convins că este mai puternic decât toți!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă