Cine este Ionuț Popa de la „Survivor România” 2022. Își dorește să intre în Cartea Recordurilor

6 zile in urmă 13

Ionuț Popa este concurent la „Survivor România” 2022 și face parte din echipa Războinicilor. El luptă să ajungă în Cartea Recodurilor și este gata să facă față tuturor provocărilor din Republica Dominicană.

Ionuț Popa are 33 de ani și s-a născut în Petrila, un oraș din județul Hunedoara. Concurentul din echipa Războinicilor este antrenor personal din martie 2019 și are un stil de viață sănătos. În prezent, Ionuț Popa de la „Survivor România” 2022 locuiește în București. Concurentul nu este străin publicului, pentru că el a participat și la „Ninja warrior”, fosta emisiune de la PRO TV.

Pe rețelele de socializare, Ionuț Popa de la „Survivor România” 2022 este foarte activ și postează foarte multe poze din sala de fitness. Războinicul își dorește să intre în Cartea Recordurilor. „Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe Burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de Burpee-uri într-o oră”, a spus Ionuț Popa de la Survivor România 2022 pe Instagram, în urmă cu ceva timp, relatează VIVA!.

În luna decembrie a anului trecut, Ionuț Popa de la „Survivor România” 2022 a făcut baie în apa aproape îngheţată dintr-o cascadă din Munţii Retezat.

„Prima baie la o temperatura de 0-2° C. Degetele mâinilor și picioarelor mă dureau foarte tare, iar restul corpului îmi era amorțit, nu îl mai simțeam. Nu îmi place deloc sa intru într-o apă așa de rece, este un disconfort foarte mare și trebuie să lupt cu mintea mea că sa pot face astfel de nebunii. După ce am ieșit și m-am îmbrăcat, mi-a luat 1 ora sa îmi revin, și nu că îmi era frig, ci mă simțeam foarte ciudat pe interior”, a spus Războinicul.

cine-este-ionut-popa-de-la-survivor-romania-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

24 de concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro la „Survivor România”

„Survivor România” este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului! Noul sezon aduce la start lupta dintre două triburi: FAIMOȘI și RĂZBOINICI! Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari.

Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă