Cine este Gabriel Fulga, noul atacant al lui FCSB, debutat de Toni Petrea. Gigi Becali speră să încaseze milioane de euro

1 lună in urmă 15

FCSB a primit vizita celor de la FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 18-a din Liga 1, iar Toni Petrea a decis că este momentul să-l trimită în luptă pe Gabriel Mirel Fulga.

Gabriel Mirel Fulga a prins primele minute în tricoul FCSB-ului la meciul câștigat de formația roș-albastră în fața lui FC Voluntari, scor 2-1, iar acum s-a aflat cine este tânărul atacant care l-a impresionat pe Toni Petrea.

Toni Petrea l-a luat pe Gabriel Mirel Fulga în stagiul de pregătire efectuat de FCSB în Antalya, Turcia, la începutul lunii ianuarie, iar atacantul în vârstă de 16 ani a reușit să-l impresioneze pe antrenorul principal al formației roș-albastre și să-l convingă că merită să rămână la prima echipă.

Cine este Gabriel Fulga, noul atacant al FCSB-ului

Gabriel Mirel Fulga a fost luat în lotul FCSB-ului pentru meciul cu FC Voluntari și a primit șansa să debuteze pentru gruparea roș-albastră. Atacantul în vârstă de 16 ani a fost introdus pe teren în minutul 83 al jocului de pe „Arena Națională”.

Născut pe 28 februarie 2004, la Orșova, Gabriel Fulga a primit șansa să debuteze în tricoul FCSB-ului după plecarea lui Sergiu Buș în Coreea de Sud. Atacantul în vârstă de 16 ani are 1.85 metri și 78 de kilograme, iar piciorul său de bază este dreptul, anunță site-ul oficial al formației deținute de Gigi Becali.

FCSB l-a luat de la Pro Junior Craiova

Puștiul promovat de Toni Petrea la prima echipă a FCSB-ului joacă din august 2019 la U17, după ce a fost adus la gruparea roș-albastră de la Pro Junior Craiova. Gabriel Mirel Fulga a ales să poarte tricoul cu numărul 40 la debutul său în Liga 1.

Gabriel Fulga a fost introdus pe teren în minutul 83 al meciului cu FC Voluntari în locul lui Octavian Popescu, iar tânărul atacant a bifat 10 minute în Liga 1.

The post Cine este Gabriel Fulga, noul atacant al lui FCSB, debutat de Toni Petrea. Gigi Becali speră să încaseze milioane de euro appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă