Cine este de fapt antrenorul FCSB, Gigi Becali sau Toni Petrea?"Ilie, nu putem să mințim pe nimeni" / "Tu nu vorbești corect"

1 lună in urmă 3

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

FCSB a surclasat campioana en-titre CFR Cluj, scor 3-0, pe Arena Națională. Jocul roș-albaștrilor a încântat, însă, la final, jurnalistul Decebal Rădulescu și analistul Digi Sport Ilie Dumitrescu s-au contrazis: Cine antrenează de fapt liderul Ligii 1, Gigi Becali sau Toni Petrea?

FCSB s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Roș-albaștrii au avut o prestație foarte bună împotriva lui CFR Cluj, remarcată chiar și de către adversari. Întrebarea din studioul emisiunii Digi Sport Special a fost: Cui trebuie acordate meritele pentru jocul echipei?

Antrenor FCSB: Gigi Becali sau Toni Petrea? Dialogul dintre Decebal Rădulescu și Ilie Dumitrescu

Decebal Rădulescu este convins că patronul Gigi Becali este omul din spatele evoluției FCSB-ului, în timp ce Ilie Dumitrescu susține că Toni Petrea, cel care conduce echipa și pregătește antrenamentele, este principalul responsabil pentru rezultatele liderului campionatului.

"Ar putea fi anul FCSB-ului după atâta secetă. Echipa este condusă de patron din fotoliu, cu un om, Petrea, care este la stadion. Asta este o demonstrație că se poate și așa, ca la un teatru de păpuși", și-a început Decebal Rădulescu discursul.

Ilie Dumitrescu a intervenit prompt și l-a corectat: "Antrenată de Petrea. Mai sunt și decizii luate de Gigi, dar Petrea și cu Neubert antrenează echipa. Nu poți antrena din fotoliu", a lămurit "Mister". După câteva laude la adresa jocului prestat de FCSB în meciul cu CFR Cluj, Decebal Rădulescu și-a susținut în continuare punctul de vedere.

"Lăsând la o parte lucrurile astea, echipa a jucat cum nu a mai făcut-o de multă vreme, spectaculos. Și e meritul patronului pentru că știm cu toții că el face echipa. Cel puțin el îi pune în teren", a mai spus jurnalistul, apoi a urmat un schimb de replici.

"Ilie nu putem să mințim pe nimeni" / "Păi nu mințim, tu minți, cine antrenează echipa?!"

Ilie Dumitrescu: "Există o comunicare foarte bună între antrenor și Gigi Becali".

Decebal Rădulescu: "Ilie, nu putem să mințim pe nimeni".

Ilie Dumitrescu: "Păi nu mințim, tu minți, cine antrenează echipa?!"

Decebal Rădulescu: "Patronul a venit la televizor și a spus 'da, domne', eu i-am zis să bage pe cutare, să scoată pe cutare'. Petrea e cu fluierul în mână, 'cinci minute alergați!', ar fi culmea să vină domnul Becali să facă treaba asta".

Ilie Dumitrescu: "Da, dar asta e munca, acolo pe teren. Să faci relații de joc, să organizezi echipa, să faci pressingul ăla. Să nu subestimăm munca antrenorului. Nu se vorbește așa".

Decebal Rădulescu: "Tu ești finuț. Nu există comunicare, există stăpân și slugă!"

Ilie Dumitrescu: "La finalul antrenamentului există o cafea: 'domne', aș vrea să joci asta și cu asta!' Dar cine face antrenamentul? Ca să-ți spun, tu nu vorbești corect!"

Decebal Rădulescu: "Ba foarte corect vorbesc, eu spun adevărul pentru că nu pot să mint oamenii! Tu de ce ai plecat de la FCSB? Nu cumva Gigi Becali zicea: 'Bă, Ilie, uite aș vrea...' Ne-ai spus aici: 'Nu vreau să mă cert cu nimeni, ia-ți echipa și la revedere'".

Ilie Dumitrescu: "Nu interesează pe nimeni de ce am plecat eu. Mi-am dat demisia! Nu s-a implicat, dădea așa anumite..."

În finalul discuției, moderatorul emisiunii, Vali Moraru, a încercat să facă lumină:

Vali Moraru: "Putem ajunge la concluzia că 'general manager' ca în Anglia este Gigi Becali și 'coach' este Toni Petrea?"

Ilie Dumitrescu: "Da, dar cu o remarcă. În Anglia, 'general manager', Ferguson, participa și la antrenamente. Gigi Becali nu participă la antrenamente."

VIDEO Dialogul dintre Decebal Rădulescu și Ilie Dumitrescu la finalul meciului FCSB - CFR Cluj 3-0

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , toni petrea , decebal radulescu , antrenor fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă