Cine este Daria Batschi-Belega, cel de-al cincilea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11. Andi Moisescu a fost cucerit de moment. „Pare că a cântat un înger”

1 lună in urmă 2

Daria Batschi-Belega este tânăra de 15 ani, care a primit vineri seara, 26 februarie, cel de-al cincilea Golden Buzz, la „Românii au talent”, sezonul 11. Andi Moisescu a fost cel care a trimis-o direct în semifinală pe tânăra care a cântat la harpă.

Vezi VIDEO cu momentul Dariei Batschi-Beleca, pentru care Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz.

Tânăra a oferit un moment artistic intens, interpretarea la harpă cu care s-a prezentat în concurs fiind una de excepție.

„Ești dispusă să răscolim lumea?” a întrebat-o Andi Moisescu, apoi a apăsat pe Golden Buzz, moment în care Daria nu a realizat ce i se întâmplă cu adevărat.

„Pare că a cântat un înger. Este angelic ceea ce s-a întâmplat. Până și ceea ce pare imposibil, uneori se poate.

Mergi împăcată direct în semifinale. O să vezi că într-o zi, toți ne vom regăsi”, i-a spus Andi Moisescu, cel care a trimis-o petânără, direct în semifinală.

Cine este Daria Batschi-Belega, cel de-al cincilea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11. Andi Moisescu a fost cucerit de moment. „Pare că a cântat un înger”

„Sunt emoționată. Nu îmi dau seama că este real sau ireal. Nu îmi dau seam ace s-a întâmplat acolo.

interviu-daria-batschi-belega-tanara-pentru-care-andi-moisescu-a-apasat-pe-golden-buzz_3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mi-am dovedit mie că pot să fac lucruri de care nu știam că sunt capabilă să fac”, a spus fata de 15 ani.

Mihai Ghintan, cel de-al patrulea Golden Buzz de la „Românii au talent” sezonul 11

Mihai Ghintan, cu numele de scenă Gim, este tânărul în vârstă de 20 de ani, care a atins sufletele juraților cu mesajul puternic pe care îl transmite prin muzica sa și a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, în ediția de luni, 22 februarie.  

Băiatul, care este muncitor în construcții în Timișoara, a reușit să impresioneze cu talentul lui.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă