Cine este Daniel Dobre, antrenorul reangajat de Simona Halep. A făcut dezvăluiri bombă despre sexualitatea jucătoarelor de tenis: „Multe dintre ele sunt lesbiene”

1 lună in urmă 39

Simona Halep (29 de ani) l-a reangajat pe Daniel Dobre (52 de ani), omul alături de care a triumfat la Wimbledon în anul 2019, după 6-2, 6-2 în finala cu Serena Williams (39 de ani). 

Daniel Dobre, poreclit „Brică”, începe o nouă aventură în staff-ul Simonei Halep, care l-a angajat pentru a treia oară pe tehnicianul român. Dobre a mai făcut parte din echipa Simonei Halep în intervalul 2015 – 2017, tot ca secund al lui Darren Cahill, dar și în sezonul 2019, care a culminat cu titlul de la Wimbledon.

Un teoretician foarte bun, Dobre are și o poveste de viață extrem de interesantă! El a jucat tenis de performanță, dar și-a întrerupt cariera pentru a se dedica antrenorotaului. După Revoluție a fugit în Turcia, acolo unde și-a câștigat existența ca antrenor de tenis.

Cine este Daniel Dobre, antrenorul reangajat de Simona Halep. A șlefuit și alte campioane în circuitul WTA

Daniel Dobre a înființat o școală de tenis în Austria, alături de un alt antrenor român, Adrian Marcu, și de Gunther Bosch. Antrenorul Simonei Halep s-a remarcat pentru prima dată în circuitul WTA în urmă cu mai bine de 10 ani. Dobre s-a aflat în spatele succeselor obținute de Alexandra Dulgheru, în 2009 și 2010, atunci când sportiva a reușit să câștige singurele titluri WTA din carieră, la Varșovia.

Simona Halep are o relație specială cu Daniel Dobre, cel care îl înlocuiește pe Artemon Apostu-Efremov, concediat de româncă înaintea sezonului de zgură: „Este un om deosebit și mă bucur să îl am din nou alături de mine”, a afirmat Simona Halep, în această săptămână, despre reluarea colaborării cu Daniel Dobre, pentru AntenaSport.

Daniel Dobre a făcut declarații bombă despre sexualitatea jucătoarelor de tenis

Daniel Dobre a surprins în trecut cu mai multe declarații despre sexualitatea jucătoarelor de tenis: „Sunt multe fete din circuit care au prieten, sigur că da. E un lucru firesc până la urmă. Depinde însă de la ce vârstă. După 22 de ani, în general, fiecare are o legătură, o relație. Multe dintre ele sunt și lesbiene, nu trebuie să ascundem acest aspect! În general spanioloaicele, dar nu contează orientarea sexuală. Sunt multe fete care vin cu prietenul la astfel de competiții.

Altele îl au acasă. De obicei, cam la trei săptămâni iau o pauză. Dacă turneele sunt legate, atunci ai o săptămână, 10 zile în care ești cu prietenul. Este o întrebare firească atunci când în viața unei sportive intervine un iubit, dar, ca antrenor, nu te bagi prea mult în acest subiect. În general, fiecare are pe cineva acolo, de suflet, dar nu e treaba antrenorului”, spunea Daniel Dobre pentru Ziarul Ring.

The post Cine este Daniel Dobre, antrenorul reangajat de Simona Halep. A făcut dezvăluiri bombă despre sexualitatea jucătoarelor de tenis: „Multe dintre ele sunt lesbiene” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă