Cine este cu adevărat Badr Hari! Toate detaliile despre luptătorul mai popular decât David Beckham: este amic bun al lui Cristiano Ronaldo și a făcut pușcărie pentru violență

2 luni in urmă 1

Badr Hari, adversarul românului Benny Adegbuyi din Gala GLORY 76, este o adevărată legendă a circuitului de kickboxing. Olandezul de origine marocană are un trecut glorios în K1, iar prietenia sa cu starul portughez Cristiano Ronaldo este una de notorietate. Actualul loc 3 în ierarhia Glory a avut de-a lungul timpului multe probleme cu legea. Meciul anului în kickboxing este programat sâmbătă seară, de la 22:00, și poate fi urmărit în format Live Video Online pe ProSport.ro.

Românul Benny Adegbuyi este la doi pași de o mare performanță! După o pauză de 13 luni, sportivul născut la Cluj revine în ring, unde îl va întâlni pe monstrul sacru din kickboxing, Badr Hari.

În cazul unei victorii cu mult mai bine cotatul său adversar, Benny poate lupta iar pentru visul său cel mare, râvnitul trofeu din circuitul Glory. Gala GLORY 76 este programată în această seară, de la 22:00, iar main eventul Badr Hari vs Benny Adegbuyi poate fi urmărit Live Video Online și pe ProSport.ro.

Cine este cu adevărat Badr Hari! Toate detalii despre luptătorul mai popular decât David Beckham: este amic bun al lui Cristiano Ronaldo și a făcut pușcărie pentru violență

Pentru a ajunge să se bată pentru marele trofeu, românul Benny Adegbuyi trebuie să treacă peste amintirea celor două ratări din urmă cu câțiva ani. În 2015, „Mr. Gentleman” s-a înfruntat în două rânduri cu Rico Verhoeven, dar a pierdut atât la GLORY 22: Lille, cât și la GLORY 26: Amsterdam.

Benny va avea în față o adevărată forță a naturii, dar și o legendă vie a sporturilor de contact. Cu o înălțime de 198 de centimetri și o greutate de 109,3 kilograme, Badr Hari și-a început cariera în 2000.

A avut o traiectorie presărată cu de toate. Are în vitrină titlul de campion mondial K1 și pe cel „It’s Showtime”, dar se poate „mândri” și cu relații sus-puse în lumea sportului.

“Badr Hari net als Cristiano Ronaldo weer de oude na corona”
Zoals gelukkig vrijwel iedereen.https://t.co/5tQnqBsPv6 #telegraafpremium via @Telegraaf

— De Negering (@DeNegering) December 10, 2020

Mai mult de atât, marocanul care i-a învins de-a lungul timpului pe celebrii Alistair Overeem, Gokhan Saki, Ernesto Hoost, Semmy Schilt sau Peter Aerts are legate de coadă și câteva scandaluri răsunătoare sau zile de închisoare din cauza violenței.

Peste toate, plutește însă notoria prietenie cu starul lui Juventus Torino Cristiano Ronaldo.

Badr Hari, amic bun al lui Cristiano Ronaldo

Badr-dinne El Houari, după numele său adevărat, este unul dintre cei mai apropiați oameni din sport ai lui Cristiano Ronaldo. Atât de strânsă este relație de prietenie a celor doi, că nu de puține ori oamenii din anturajul lui Cristiano Ronaldo s-au întrebat dacă starul portughez a învățat de la Badr Hari sau supercampionul de kickboxing a învățat de la fotbalistul lui Juventus.

Tout savoir sur Badr Hari, le kick-boxer néerlandais et ami de Cristiano Ronaldo https://t.co/i9r4GwFFzG

— Jn- Baptiste jude (@judou103) December 23, 2019

Mai mult, după dese escapade ale fostului star al lui Real Madrid în Maroc, pigmentate cu imagini controversate, presa din întreaga lume și-a pus serioase întrebări asupra legăturii dintre cei doi sportivi.

În luna octombrie 2015, cei doi s-au afișat într-o fotografie alături de care au scris: „Just married” (Proaspăt căsătoriți).

Badr Hari nu a fost străin nici de scandaluri în glorioasa lui carieră. În 2012, a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru că l-a agresat pe omul de afaceri Koen Everink, la o petrecere de muzică electronică (Sensation White) desfășurată pe Asterdam ArenA. Victima s-a ales cu nasul rupt și cu fracturi de orbită și la gleznă.

În același an, în luna iulie, poliția olandeză i-a găsit în casă mai multe substanțe interzise, printre care anapolon – un steroid puternic- hormoni de creștere injectabili și altele, menite să mascheze folosirea steroizilor și să reducă efectele secundare. Avocatul lui Badr Hari a spus, atunci, că acestea nu îi aparțineau lui, ci altor persoane.

Tot în 2012 s-a ales și cu o plângere de tentativă de omor, din partea unui recepționer de la un hotel din Casablanca. Incidentul a fost surprins și pe camerele de supraveghere, iar motivul pentru care angajatul hotelului a fost agresat a fost că i-a adus lui Hari nota de plată, înainte ca acesta să o solicite.

Revenind la petrecerile din Maroc organizate alături de CR 7, este de notorietate faptul că kickboxerul a fost arestat în țara sa natală după ce a atacat un ospătar şi i-a rupt nasul unui alt individ într-un hotel de lux, așa cum scria The Sun în 2016.

Main eventul Galei GLORY 76, superlupta dintre Badr Hari și Benny Adegbuyi are loc azi, de la 22:00.

Gala va putea fi urmărită Live pe platforma Sport Extra, care va transmite în sistem pay-per-view pe live.sportextra.ro

106 victorii (92 prin K.O.), 15 înfrângeri (11 prin K.O., 2 descalificări) și 1 remiză este palmaresul lui Badr Hari

34 de victorii (19 prin KO) și șase înfrângeri a înregistrat Benny Adegbuyi în circuitul K1

The post Cine este cu adevărat Badr Hari! Toate detaliile despre luptătorul mai popular decât David Beckham: este amic bun al lui Cristiano Ronaldo și a făcut pușcărie pentru violență appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă