Cine este criminalul din Plymouth. A omorât cinci oameni, între care și un copil, apoi s-a sinucis

2 luni in urmă 24

Bărbatul care a ucis cinci oameni, între care şi un copil, joi seara în Plymouth, sud-vestul Angliei, înainte de a se sinucide, este Jake Davison, un tânăr de 22 de ani, care s-a descris în clipuri postate pe You Tube, șterese îngtre timp, drept "dărâmat" şi "învins de viaţă".

Atacul a durat şase minute, a transmis poliţia britanică. Jake Davison a ciocănit într-o uşă la întâmplare şi a ucis o tânără, iar apoi o fetiţă în vârstă de 5 ani şi un bărbat, potrivit martorilor. În retragere, a mai tras în doi oameni înainte de a se sinucide, scrie Adevărul.ro.

În clipurile postate pe YouTube, tânărul mărturisea că este un izolat social şi are dificultăţi în a se întâlni cu femei - făcând referire la acei celibatari involuntari, bărbaţi misogini „incel”care urăsc femeile şi le fac vinovate de eşecurile lor sexuale.

În ceea ce pare a fi ultima înregistrare, cu o durată de 11 minute, Jake Davison spunea: „Ştiu că e doar un film, dar uneori îmi place să cred că sunt Terminator sau ceva asemănător. Chiar dacă tot sistemul e aproape prăbuşit, el tot încearcă să-şi îndeplinească misiunea”.

Davison avea permis pentru arme de foc.


Poliţia britanică a spus că este cel mai grav atac armat din 2010, când un şofer de taxi a ucis 12 persoane.

„Mai întâi s-a auzit cineva strigând şi apoi au urmat focurile de armă, trei sau patru. Trăgătorul a bătut la o uşă şi a început să tragă. A fugit apoi, împuşcând şi alţi oameni întâlniţi pe aleea unui parc. Apoi a mers mai departe pe stradă continuând să tragă”, a povestit o martoră care locuieşte în preajma locului unde a avut loc atacul.

Citeste si:

Atac armat în masă într-un oraș din Marea Britanie. Șase persoane și-au pierdut viața VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă