Cine este bărbatul omorât de roata care s-a desprins de camion, în Vrancea

1 lună in urmă 2

Bărbatul care a fost omorât de roata desprinsă din camion, joi, 4 martie, pe E85, în Mărășești, este Marcel Codreanu, 62 de ani, lider respectat în comunitatea romilor din județul Vrancea, informează portalul local Vrancea24.

Marcel Codreanu se afla pe terasa unui motel din oraşul Mărăşeşti când a fost lovit violent de roata desprinsă de la un camionul-balastieră aflat în mers.

„A fost un om şi un Bulibasa care a ţinut la comunitatea pe care a reprezentat-o şi s-a implicat activ în viaţa comunităţii tradiţionale. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a transmis Constantin Toader, consilier judeţean şi preşedintele Partidei romilor Pro Europa Vrancea.

Cine este bărbatul omorât de roata care s-a desprins de camion, în VranceaMarcel Codreanu.

Potrivit IPJ Vrancea, din cauza unei defecțiuni tehnice, una dintre roțile unui autocamion, care rula pe DN 2-E85, s-a desprins și a lovit mortal un bărba de 62 de ani din municipiul Focșani, care se afla în apropierea părții carosabile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto: Vrancea24

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă