Cine este bărbatul cu care se iubește Patrizia Paglieri, fosta concurentă de la Asia Express: „Îmi împart viaţa între el şi bucătărie”

3 săptămâni in urmă 19

Patrizia Paglieri și fiul ei au participat la Asia Express, acolo unde au avut parte de experiența vieții lor.

Cine este iubitul Patriziei Paglieri

S-au certat, s-au distrat și într-un final au părăsit competiția. Patricia Paglieri și fiul ei au fost eliminați de la Asia Express. Celebra italiancă a devenit un personaj foarte iubit de public, reușind să își atragă multe simpatii.

Și pentru că este o femeie împlinită, bruneta a dezvăluit că și pe plan sentimental îi merge bine. Ea are o relație cu un bărbat mai mic decât ea.

Patrizia se iubește de patru ani cu un afacerist străin din Sicilia. Ea merge să își vadă iubitul ori de câte ori are ocazia.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară.

O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă’, a declarat Patrizia Paglieri pentru Click.ro.

Vedeta a venit în România în 1993

Vedeta s-a stabilit în România în 1993 și, la început, i-a fost foarte greu să se acomodeze. Încă nu a învățat la perfecție limba română, dar este parte din farmecul ei.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine.

Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam. Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea”, declara ea.

Înainte de a venit în România, vedeta se căsătorise cu un bărbat, tatăl lui Francesco. Nu a fost să fie, așa că au ajuns la divorț.

„Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescenţă, în Italia, o ajutam la restaurant, aşa îmi câştigam banii de pantofi.

După m-am căsătorit şi lucrurile s-au schimbat. La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorţat şi m-am mutat cu ei aici”, a mărturisit în urmă cu câțiva ani chef Paglieri.

The post Cine este bărbatul cu care se iubește Patrizia Paglieri, fosta concurentă de la Asia Express: „Îmi împart viaţa între el şi bucătărie” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă