Cine este bărbatul alături de care a petrecut Anamaria Prodan Revelionul. „V-am spus, viața mea merge înainte frumos”

2 săptămâni in urmă 17

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul în Dubai, alături de mai mulți prieteni, însă, la trecerea dintre ani, impresara s-a fotografiat alături de un bărbat, iar cei care o ormăresc s-au grăbit să spună că ar forma un cuplu. Vedeta a dat primele detalii despre tânărul misterios.

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic.

 Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1.

Cine este bărbatul alături de care a petrecut Anamaria Prodan Revelionul. „V-am spus, viața mea merge înainte frumos”

 Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan pentru SpyNews.ro.

„V-am spus, viața mea merge înainte frumos. Dumnezeu a dat deoparte nenorocirile și urâțenia din viața mea. Acum pot sta liniștită că am alături de mine oameni serioși, profesioniști, care fac cinste societății! Mă bucur că l-ați analizat pe Tudor. Nu este sezonier în Dubai :) Este mândria românilor!“ a adăugat impresara.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă