Cine este Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din semifinale la Stuttgart. Bielorusa îmbină tenisul cu modelingul | GALERIE FOTO

1 săptămână in urmă 16

Aryna Sabalenka (Belarus, 7 WTA), adversara Simonei Halep (România, 3 WTA) din semifinalele turneului de la Stuttgart, face spectacol atât la turneele de tenis, cât și în fața camerei foto. 

Aryna Sabalenka, în vârstă de 22 de ani, este singura jucătoare de tenis care a egalat-o pe Simona Halep (29 de ani) la numărul de titluri câștigate anul trecut! Atât Aryna, cât și Simona au triumfat la trei competiții în sezonul 2020.

Spre deosebire de Simona, însă, Aryna a cucerit un trofeu și în 2021, chiar la primul turneu al sezonului, Abu Dhabi! Bielorusa e condusă cu 3-1 de Halep în meciurile directe, așa că cele două se vor confrunta pentru a 5-a oară în carieră în semifinale la Stuttgart, sâmbătă, de la 19:30.

Cine este Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din semifinale la Stuttgart

Aryna Sabalenka îmbină tenisul cu modelingul, aceasta delectându-și fanii cu imagini provocatoare pe care le postează pe Instagram. Sabalenka este una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis, nu doar pentru performanțele sportive, ci și datorită modului în care se prezintă în afara terenului.

Aryna renunță la inhibiții ori de câte ori are timp liber, așa cum reiese și din galeria foto de mai sus. Jucătoarea din Belarus a cucerit un titlu WTA în acest sezon și 9 trofee în întreaga carieră.

Aryna Sabalenka, victorioasă la miezul nopții în sferturi la Stuttgart

Dacă Halep a obținut fără emoții biletul pentru semifinale (6-1, 6-4 cu Ekaterina Alexandrova), Aryna Sabalenka a avut un meci complicat în sferturi la Stuttgart, cu Anett Kontaveit (Estonia, 27 WTA). Bielorusa a câștigat greu duelul care s-a terminat târziu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-1.

Simona Halep se aștepta să joace contra Arynei Sabalenka, deși nu aflase încă deznodământul meciului dintre bielorusă și Anett Kontaveit: „Cu Sabalenka este un meci dificil, trebuie să deschid terenul foarte bine, dar sunt dornică să joc contra ei. Pe zgură nu am mai jucat cu ea. Nu prea analizez alte jucătoare, analizez jocul meu”, a declarat Simona după victoria facilă din sferturi.

The post Cine este Aryna Sabalenka, adversara Simonei Halep din semifinale la Stuttgart. Bielorusa îmbină tenisul cu modelingul | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă