Cine este Andreea Bostănică, supranumită „Regina TikTok-ului din România”. Are 16 ani și s-a născut în Chișinău

1 lună in urmă 38


Are doar 16 ani și e supranumită „Regina TikTok-ului din România”. Despre Andreea Bostănică e vorba, tânăra care se bucură de un succes uriaș în mediul online, pe rețelele de socializare.


Andreea Bostanica și-a început carieră de vlogger în 2017, canalul ei însumând aproximativ 77 de milioane de vizualiuzări, aflându-se în prezent în topul celor mai populari vloggeri și influenceri din România și Moldova.


Născută la Chișinău, tânăra în vârstă de 16 ani are 550 de mii de urmăritori pe Youtube, pe Instagram 639 de mii de fani, iar pe TikTok peste 2,9 milioane de followers.


Videoclipurile pe care le-a lansat de-a lungul timpului au fost și ele apreciate de fani, videoclipul piesei „Dă Play” are aproximativ 4,8 milioane de vizualizări, videoclipul „BFF” peste 3,4 milioane, „Swipe Up” peste 3 milioane, iar „Uit de noi” aproximativ 1,2 milioane.Recent, Andreea Bostănică a lansat videoclipul piesei „Diamantul”. Acesta a devenit viral pe TikTok, pe sunetul piesei creându-se mii de tiktok-uri. Atât videoclipul, cât și versurile noului single „Diamantul” se concentrează pe subiectul popularității vedetelor din mediul online (fie că este vorba de un artist sau vlogger pe Youtube, digital creator pe Instagram, content creator pe TikTok sau orice alt creator de conținut popular pe platformele sociale).


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/76PEX8JGbqs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Tânăra este apreciată de mulți fani în mediul online, dar sunt și mulți care o critică.


„În urmă mai multor comentarii de hate pe care le-am primit pe TikTok am decis împreună cu echipa mea să facem o piesă pe care să le-o dedicăm atât fanilor, cât și haterilor, dar care să aibă un mesaj serios transmis într-o formă fresh, puțin mai funny, pe caterincă exact pe vibeul care mă caracterizează, cum mi-am obișnuit și publicul urmăritor, fiindcă de problema asta cu bullyingul din online se lovește orice adolescent sau persoană publică prezența pe social media” a declarat Andreea.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă