Cine este Amna de la „Survivor România 2021” . Artista a trecut prin momente grele după ce a născut

1 lună in urmă 2

Amna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este una dintre concurentele de la „Survivor România 2021” și face parte din echipa Faimoșilor. Vedeta a plecat cu gânduri mari în Republica Dominicană.

Amna, pe numele real, Cristina Andreea Mușat, este o cântăreață de pop/dance. A devenit cunosctută publicului larg după lansarea hitului Tell Me Why’, în colaborare cu Tom Boxer.

Amna de la Survivor are 36 de ani, s-a născut în Slatina, însă a crescut în București. A studiat pianul și canto la Liceul George Coșbuc specializare bilingvă. Amna absolvit facultatea de Relații Internaționale.

Cine este Amna de la „Survivor România 2021” . Artista a trecut prin momente grele după ce a născut

În luna august a anului 2014, Amna a născut un băiețel. După naștere, vedeta s-a luptat cu depresia, însă a reușit să treacă peste episodul negru din viața ei cu ajutorul apropiaților.

„După naștere, mă uităm în oglindă și izbucneam în plâns. Plângeam în hohote. Nu-mi plăcea ceea ce văd. Eram grasă, îmi venea să-mi smulg părul din cap.

M-am apucat să țin dietă, așa că am scăpat de 7 kilograme în primele trei săptămâni. Trebuia să revin pe scenă pentru că aveam concerte programate. Am avut noroc că managerul meu, Laura Gruia, nu mă lasă să „trăiesc” cu depresia.

Mereu când mă apucăm de plâns, mă sună și îmi spunea  că am nu știu ce concert sau că în două ore filmez pentru nu știu ce emisiune.

Acum am trecut, sper, peste acea perioada și mă bucur de copilașul meu. Am avut noroc și că soțul meu a fost lângă mine, și că mama mea m-a ajutat foarte mult cu copilul’,a povestit Amna la acel moment pentru Wowbiz.ro.

A fost nominalizată să părăsească show-ul

Momente emoționante au avut loc sâmbătă seară, 16 ianuarie, în Consiliu când Starlin s-a întors alături de colegi, surprins că aceștia au reușit să câștige. Lacrimile de bucurie ale lui Starlin și îmbrățișările din echipa Războinicilor i-au emoționat și pe adversarii lor.

Cine este Amna de la „Survivor România 2021” . Artista a trecut prin momente grele după ce a născut

 Cel de-al doilea Consiliu de nominalizare i-a pus pe Faimoși, de această dată, în față deciziei de a-și nominaliza un coechipier.

În urmă voturilor, Amna este cea care va intră la „judecată publicului” alături de Sorin, din echipa Războinicilor, nominalizați și el în primul Consiliu de nominalizare.

Tot aseară, publicul a avut ocazia să-și voteze favoritul din echipa Faimosilor, pe durata Consiliului, votul urmând să fie luat în calcul ulterior, la departajarea de eliminare. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă