Cine este Alex Bogdan, detectivul de la Masked Singer. Vine de la ”munca de jos” direct pe sticlă

2 luni in urmă 17

Alex Bogdan este detectivul Masked Singer, emisiunea care urmează să fie difuzată pe Pro Tv. Actorul a acceptat propunerea de a fi unul dintre cei patru dectivi din sezonul 2 al show-ului.

Cine este Alex Bogdan, detectivul de la Masked Singer

El a dat detalii despre Masked Singer și despre colaborarea cu nume mari precum Mihaela Rădulescu, Inna sau Horia Brenciu.

Alex Bogdan este un actor cunoscut din reclame și proiecte Tv, însă înainte de a fi celebru, tânărul își câștiga cu greu existența. El a povestit că lucra la fast-food, iar salariul pe care îl câștiga era foarte mic.

„Nu-mi găsesc cuvintele, în continuare încerc să definesc cumva toată experiența asta pentru că este atât de nouă și intensă pentru mine și nu reușesc să pun un cuvânt sau un titlu…

Dacă ar fi un articol sau un film: “Explozie de sentimente”… ceva de genul. Este ceva care depășeste tot ce se vede la televizor… ori 100 când ești aici! 

Mi-ar plăcea să treacă toată nebunia, să facem și următorul sezon și să fie cât mai mulți oameni.

E un show care are nevoie de foarte mulți oameni lângă noi pentru că distanța, cumva, de la noi, de la masa detectivilor, până pe scenă, e o distanță care se umple cu prezența oamenilor”, a povestit Alex Bogdan pentru cancan.ro.

Unde a lucrat Alex Bogdan

Actorul de la Masked Singer a povestit că a lucrat în America, la un lanț de fast food. Lua 7 dolari pe oră, iar orele de muncă erau multe și grele.

„A fost în America, la MC. Am lucrat 4 luni cu Work and Travel, eram student la Regie. Și împreună cu colegii mei ne-am dus să muncim acolo. 4 luni de muncă de dimineața până seara, greu tare.

Luam 7 dolari pe oră. Era minim, minim. Începeam de la 6.00, și dacă întârziam 5 minute, îți tăia o oră! Era o franciză. Nu aveai voie nici să stai jos.

Dacă nu erau clienți, trebuia să te faci că cureți, nu aveai voie să stai. A fost îngrozitor! Noi am avut parte de o experiență foarte grea, așa, ca muncă, pentru că programul ăsta… se presupune că tu muncești pentru americani, joburile pe care ei nu le fac, pe bani foarte puțini….

Să zicem că iei 3.000 – 4.000 de dolari dacă faci două joburi și după că vizitezi America. Dar noi n-am apucat să facem nimic. N-am făcut nici bani, n-am făcut nimic”, a povestit el.

The post Cine este Alex Bogdan, detectivul de la Masked Singer. Vine de la ”munca de jos” direct pe sticlă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă