Cine era motociclistul lovit mortal de un miliardar grec. Detalii ȘOCANTE din anchetă - VIDEO

2 luni in urmă 61

Motociclist ucis de un grec Motociclist ucis de un grec

Apar noi detalii despre motociclistul lovit mortal de un miliardar grec, care a fugit in România, după accident. Potrivit unor surse, victima lucra în serviciile secrete bulgare. Un polițist bulgar, prieten al motociclistului ucis, a mărturisit la Realitatea Plus, cum și-a dat seama că bărbatul grec vrea să mușamalizeze accidentul. Între timp, magistrații din România au decis să îl lase pe grec în libertate, deși a fugit de la locul accidentului. Atenție, detaliile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

JOI, 05 AUGUST 2021, 14:21

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Dascalu Claudia

Ofițerul care a avut un sfârșit tragic era pasionat de motoare, nu avea familie și făcea parte dintr-un club de motocicliști și unul de lupte MMA. De altfel, prietenii au fost cei care au sesizat dispariția motociclistului când nu au mai dat de el. Polițistul care a coordonat căutările în Bulgaria, prieten al victimei, a povestit cum a aflat cine este vinovat de moartea camaradului său.

”Pentru mine, era un cunoscut, un frate, un om care conducea motocicleta și un om foarte bun. Eu am contactat polițistul bulgar care lucrează dosarul, poliția criminală din orașul Ruse care a căutat mașina și pe grecul și pe urmă cu domnul Marian Costache. Am aflat că mașina este deja găsită sau avem o informație că mașina este găsită, unde se află”, a precizat Anghel Petrov, prieten al victimei.

Accidentul a avut loc vineri seară pe drumul ce leagă Sofia de Ruse. După ce a lovit motociclistul, omul de afaceri grec a fugit de la locul accidentului și a venit în România cu un taxi. Mașina lovită a fost adusă la un service din Măgurele.

Reprezentanții service-ului spun că mașina a fost adusă cu o platformă chiar în curtea care aparținea milionarului grec. Astfel, el ar fi vrut să îi convingă pe aceștia sa-i repare autoturismul fără a deține o autorizație de reparație.

Autovehiculul a fost văzut de un polițist aflat în timpul liber, care venise și el cu mașina la service. 

”În experiența mea de 17 ani în Brigada Rutieră, la accidente, mi-am dat seama că nu este lovitură cu un tir, ci cu altceva. Apropiindu-mă de mașină, am simțit un miros puternic - sânge și alte bucăți de piele, geaca, lipite în parbriz. Am luat legătura cu un coleg bulgar, criminalist, i-am trimis niște poze și în momentul ăla mi-a adus la cunoștința ca îl caută de două zile” a declarat polițistul, Marian Costache. 

Polițiștii din Ilfov l-au ridicat pe grec de la service și acesta a fost audiat mai multe ore de procuror. Acum, miliardarul este vizat de două anchete: una în Bulgaria, privind accidentul mortal, și alta în România, în legătură cu reparațiile pe care voia să le facă mașinii fără autorizație. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă