Cine e vinovat în cazul Novak Djokovic?: "Dacă ai făcut hârtii false, stai în banca ta, nu mai face circ"

1 săptămână in urmă 10

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

Narcis Răducan nu a putut rămâne nici el indiferent. Fostul mijlocaș susține că vina este împărțită, însă știe cine a "aprins fitilul".

Narcis Răducan: "Dacă știi că ai făcut hârtii false, stai în banca ta, nu mai face circul ăsta"

"Eu nu spun că a avut dreptate sau nu, nu e corect. Fiecare parte implicată a avut dreptate, și familia lui Djokovic și Federația Australiană. Fiecare are și bile albe, și bile negre.

Australienii au reguli clare, dar nu trebuiau să-l lase. Poți să nu te vaccinezi, că nu te obligă nimeni. Până la urmă, tu ești cel care își riscă viața. Mai ales ca sportiv, tânăr, nu se întâmpla nimic.

E dreptul lui, dar dacă știi că ai făcut tot felul de hârtii false, atunci stai în banca ta, nu mai face circul ăsta! Taică-su se apucă să zică că e Iisus - îl înțelegi ca părinte, că vrea să-l apere - dar nu te mai duci la conferințe când și tu știi că a mințit.

Teoria conspirației sau realitatea pe care nu vrem să o vedem? Află din seria documentar Manipulați sau îndrumați de pe DIGI World, azi de la 21:00!

După aia am mai văzut un circ cu alt jucător care spune că lui îi e frică, pentru că își pune viața în pericol. Păi ce viață în pericol, dacă pe ăsta îl poți testa și negativ, iar tu, ca vaccinat, poți fi și pozitiv? Care mai riscă pe care?", a spus Narcis Răducan, la Liga Digisport.

Decizia surprinzătoare luată de ministrul Imigrărilor

Novak Djokovic și-a aflat adversarul din primul tur al Australian Open, compatriotul Miomir Kocmanovic, însă nu este sigur că va juca la primul Grand Slam al anului.

Deși instanța i-a dat câștig de cauză, autoritățile australiene au în continuare puterea de a-i anula viza lui Novak Djokovic, din cauza controverselor legate de adeverința sa medicală, obținută ca urmare a infectării cu COVID-19 la jumătatea lunii decembrie.

Decizia finală a Ministerului Imigrărilor din Australia era așteptată în cursul zilei de joi, însă ministrul Alex Hawke a decis, din nou, să o amâne, deși a avut loc deja tragerea la sorți a tabloului principal al primului Grand Slam din 2022, anunță publicația The Age, conform căreia o hotărâre va fi luată vineri cel mai devreme.

Informația dezvăluită de australieni a fost confirmată de premierul Scott Morrison, care a anunțat și că minstrul Alex Hawke încă pune în balanță dacă să-i anuleze sau nu viza lui Novak Djokovic.

Etichete: novak djokovic , narcis raducan

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă