Cine e Szidonia (Sindy), noua concurentă de la „Survivor România” 2021. Motivul pentru care a ales să participle la show. „Nimic nu mă poate opri”

1 lună in urmă 17

Szidonia Szasz este noua concurentă de la Survivor România 2021. Aceasta a intrat în competiție alături de Andreea Antonescu, Marius Crăciun și Romina. Szidonia a venit cu forțe proaspete în Republica Dominicană și este hotărâtă să ajungă până în marea finală.

Aceasta practică de cinci ani kickboxing și vrea să demonstreze că nu doar forța fizică o caracterizează.

Szidonia Szasz  are 26 de ani, este din Brașov  și a fost prima concurentă care se alătură Războinicilor în lupta pentru supraviețuire din jungla Dominicană, în ediția de joi, 25 februarie. Concurenta are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme, potrivit Wowbiz.

Cine e Szidonia (Sindy), noua concurentă de la „Survivor România” 2021. Motivul pentru care a ales să participle la show. „Nimic nu mă poate opri”

Din cauza unor probleme, tânăra nu a putut intra în competiție de la început și a fost înlocuită de Mellina, însă acum este pregătită să  facă față celor mai grele provocări.

Szidonia Szasz este de profesie tehnician maseur. După ce a practicat trei ani de atletism, ea s-a îndreptat către dans modern și latino.

„Voi face față tuturor provocărilor ”

Pasionată de sport, brașoveanca își petrece ore bune în sala de forță, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, pentru că Szidonia Szasz are o forma fizică de invidiat.

Szidonia Szas declara în urmă cu ceva timp ambiția și curajul o vor ajuta să facă față provocărilor din jungla Dominicană.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic.

Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde.

Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă