Cine e super-starul din sport care a fost suspendat pentru că refuză vaccinul anti-Covid. Va pierde o avere pentru fiecare meci ratat!

2 săptămâni in urmă 20

Marti, 12 Octombrie 2021, ora 19:27

134 citiri

Cine e super-starul din sport care a fost suspendat pentru că refuză vaccinul anti-Covid. Va pierde o avere pentru fiecare meci ratat!

Gruparea Brooklyn Nets a anunţat suspendarea baschetbalistului Kyrie Irving, care astfel nu va putea juca până când se va vaccina.

"În faţa evoluţiei situaţie şi după o lungă deliberare, am decis că Kyrie Irving nu se va putea antrena sau juca până când nu va fi eligibil să participe la tot sezonul. Noi respectăm opinia lui, dar momentan alegerea lui îl împiedică să fie un membru permanent al echipei noastre", a anunţat clubul american.

Potrivit ESPN, Kyrie Irving va pierde 381.181 dolari pentru fiecare joc ratat din cauza restricţiilor locale cu privire la persoanele nevaccinate. În total, Irving ar putea pierde 15,6 milioane de dolari din salariul său pentru sezonul 2021/22 dacă va lipsi de la toate cele 41 de meciuri de pe teren propriu, plus 762.362 dolari pentru că a lipsit de la cele două jocuri de pre-sezon de acasă şi încă 762.362 dolari pentru absenţa lui de la două jocuri disputate la Madison Square Garden.

Săptămâna trecută, NBA a confirmat că jucătorii care nu pot respecta cerinţele locale de vaccinare şi astfel nu pot juca nu vor fi plătiţi pentru meciurile pe care le ratează din cauza statutului lor privind vaccinarea.

Kyrie Irving a jucat în 54 de partide pentru Nets sezonul trecut, având o medie 26,9 puncte marcate şi şase pase decisive pe meci. Brooklyn Nets începe sezonul la 20 octombrie, la Milwaukee Bucks.

Citeste si:

Câți români vaccinaţi anti-COVID cu schema completă au murit de la debutul campaniei de vaccinare

Statisticile centralizate de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) arată faptul că din 27 decembrie 2020, de când a început campania de vaccinare anti-COVID-19 şi până la...

Peste 52.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Aproape jumătate sunt la prima doză

Comitetul coordonare a vaccinării a anunţat, sâmbătă, că 52.815 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 25.393 cu prima doză sau cu serul Johnson&Johnson. De asemenea, 23.210...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă