Cine e presupusul iubit al Lidiei Buble și ce complimente îi face artistei în văzul tuturor

1 lună in urmă 16

De la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu a mai apărut alături de niciun bărbat, până vara aceasta. S-a pozat în brațele unui bărbat, alături de el a petrecut chiar și o vacanță în Ibiza, iar dovadă sunt imaginile pe care cei doi le-au postat pe rețelele de socializare.

Recent, Lidia Buble a arătat tuturor imagini din vacanța în Ibiza. Artista și-a pus fanii pe gânduri, după ce în fotografiile ei, apar detalii ce lasă loc de interpretări. Printre clipurile postate de Lidia s-a numărat și o filmare în care bărbatul o hrănește. În feed, Lidia a postat de asemenea o fotografie cu ea, imagine în dreptul căreia a scris „A special one ?☀️? (n.r. – tr. O persoană specială)”.

Cel care a reacționat cu comentarii și like-uri la fotografiile ei din vacanță e Harlys Becerra. Acesta e un celebru actor de origine cubaneză.

„Frumoasă! (…) Mami”, sunt două dintre comentariile pe care bărbatul i le-a lăsat pe Instagram cântăreței.

Cine e presupusul iubit al Lidiei Buble și ce complimente îi face artistei în văzul tuturor

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, cei doi au publicat fotografii din același loc.

lidia-buble-presupus-iubit-harlys-becerra-4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Lidia Buble s-a iubit cu Răzvan Simion timp de cinci ani de zile. În vara anului trecut s-au despărțit. „Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva.

Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble la acea vreme.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă