Cine e influencerul celebru alături de care Anamaria Prodan a apărut în Dubai. Are 3 milioane de urmăritori pe Instagram și e prietenă cu Paris Hilton

2 săptămâni in urmă 27

Anamaria Prodan se împarte între Dubai și România. Are afaceri în Emiratele Arabe Unite, dar și aici, în țara unde s-a născut. Ușor, ușor devine influentă și acolo, căci intră in contact cu oameni de afaceri și vedete celebre la nivel internațional. Recent s-a afișat cu un influencer faimos, care are milioane de urmăritori în mediul online.

În urmă cu aproximativ o zi, Anamaria Prodan a încărcat pe contul personal de Instagram un selfie în care apare alături de Hofit Golan. Cele două sunt foarte apropiate și foarte zâmbitoare. Se pare că s-au întâlnit la un eveniment din lumea afacerilor, la Dubai.

„Putere! Cea mai bună echipă! Cryptoworld! NFT! Blockchain! Bitcoin”, a scris impresara în dreptul imaginii. Se pare că ar fi fost vorba despre o întâlnire despre cryptomonede, afacere în care ar fi investit și Anamaria Prodan aproximativ un milion de euro.

anamaria-prodan-influencer-celebru-hofit-golan-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cine e Hofit Golan

Potrivit protv.ro, Hofit Golan e un supermodel israelian și influencer, prezentatoare TV și producător. Aceasta este și femeie de afaceri, căci are unele mărci de fashion alături de designerul Scott Henshall.

Hofit Golan este cel mai adesea numită „socialite”, un fel de „fată de bani gata”, în comparație cu moștenitoarea Paris Hilton. Se știe că cele două sunt și bune prietene, la multe evenimente au apărut împreună, au socializat, chiar au făcut și poze.

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul în Dubai

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul în Dubai, alături de mai mulți prieteni, însă, la trecerea dintre ani, impresara s-a fotografiat alături de un bărbat, iar cei care o urmăresc s-au grăbit să spună că ar forma un cuplu. Vedeta a dat primele detalii despre tânărul misterios.

„Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic. Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1.

Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine”, a declarat Anamaria Prodan pentru SpyNews.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă