Cine e femeia care îl consolează pe Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

1 lună in urmă 2

De când nu mai locuiește împreună cu Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a avut nevoie de ajutor cu treburile casnice. Cine este domnișoara care îl consolează pe Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a filmat-o în timp ce stătea pe balconul casei sale. Fanii au lăudat-o.

Cine e femeia care îl consolează pe Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit după o relație frumoasă de nouă ani de zile, iar fanilor încă nu le vine să creadă. Cei doi au decis că nu se mai regăseau în aceeași poveste de dragoste și au decis să meargă pe drumuri separate în viață, deși fanii se așteptau ca cei doi să ajungă, în curând, împreună în fața altarului, mai ales pentru că au fost logodiți timp de cinci ani.

Cu toate acestea, fanii încă îi surprind pe cei doi unul în compania celuilalt, pe rețelele sociale, lucru perfect normal, având în vedere faptul că cei doi foști parteneri lucrează împreună la proiectul serialului Adela de pe Antena 1.

De când nu mai stă în aceeași casă cu fosta lui parteneră Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman este nevoit să se descurce singur cu treburile din casă. Chiar dacă nu recunoaște, să locuiești singur nu este ușor, în special atunci când ești bărbat, pentru că toată lumea are nevoie, din când în când, de un mic ajutor. Recent, actorul a postat pe Instagram un clip în care apare o tânără domnișoară, care l-a ajutat să spele vasele și să facă ordine prin casă.

Și dacă vă gândeați că actorul și-a refăcut viața, deja, alături de o altă femeie, nici vorbă de așa ceva. Este vorba despre sora lui, Alexandra, care a venit să-i dea o mână de ajutor cu treburile casnice.

Sora lui Vlad Gherman, alături de actor în această perioadă delicată

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu și-a surprins sora, filmând-o pe balcon, în timp ce savura o țigară. Pentru că Vlad nu se simțea bine, Alexandra Gherman a venit să fie alături de fratele său.

„Vlad Gherman: Pentru că eu nu m-am simțit prea bine, azi a venit sora mea și a început să fumeze pe balcon. Mi a spălat vasele..

Alexandra Gherman: Spune adevărul! Și am făcut ordine, ce știu eu cel mai bine, să fac curat”, a fost dialogul dintre cei doi frați, urcat pe contul personal de Instagram al actorului de la Antena 1.

Cristina Ciobănașu au rămas prieteni după ce s-au despărțit, deși admiratorii lor din mediul online suspectează că între cei doi foști iubiți există mai mult decât o simplă relație de colegialitate. Cei doi actori petrec, în continuare, foarte mult timp împreună și se pozează de la filmările serialului Adela, iar recent Vlad Gherman a scris la descrierea unei fotografii de pe Instagram ”Încântat să-mi văd fosta nevastă”, semn că încă mai are sentimente pentru fosta lui iubită.

The post Cine e femeia care îl consolează pe Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă