Cine e femeia care a divorțat de soț și s-a măritat cu câinele de companie! Cum a fost cerut în căsătorie animalul: ”A spus da, dând din coadă!”

3 zile in urmă 23

Marti, 23 Noiembrie 2021, ora 13:08

117 citiri

 ”A spus da, dând din coadă!”

O poveste rarisimă a fost relatată de presa britanică, Amanda Rodgers fiind femeia care a șocat opinia publică recunoscând într-o emisiune televizată că a divorțat de soț pentru a se mărita cu animalul de companie, cățelușul Sheba.

După o căsnicie eșuată, englezoaica a decis să se căsătorească din nou, însă cu propriul câine. Ceremonia a avut loc la Split, în Croația, în prezența a 200 de invitați.

”Sheba este în viața mea de ani de zile, mă face să râd și e lângă mine atunci când am nevoie. E tot ce căutam într-un partener de viață”, a declarat femeia, care a precizat că a existat chiar și o cerere în căsătorie.

”Am îngenuncheat și i-am propus. A spus da, dând din coadă”, a detaliat Amanda la emisiunea TV This Morning.

Mai mult, Amanda Rodgers și-a sărutat câinele la sfârșitul ceremoniei, iar imediat după aceea cei prezenți au aruncat confetti în aer.

"Știu că nu e o căsătorie legală, dar a fost grozav să am această petrecere. Sunt fericită", a explicat britanica.

Întrebată de moderatori cum va decurge viața ei amoroasă de-acum înainte, Amanda a răspuns: „Bărbații nu se apropie de dormitorul meu decât dacă Sheba este de acord”.

Citeste si:

Acuzată de iordanieni că ar fi bărbat și a jucat într-un meci de fotbal feminin, portărița din Iran a rupt tăcerea. "Singura ilegalitate este că nu sunt frumoasă"

E scandal mare în fotbalul feminin. Zohreh Koudaei, portărița din Iran acuzată de Iordania că ar fi bărbat, a oferit prima reacție. "Sunt femeie! Sunt o victimă a bullying-ului din...

O femeie s-a trezit cu facturi de 80.000 de lei la curent pentru o casă cu două camere. "Cât să consum cu nişte becuri, un televizor şi un boiler?"

O femeie din Craiova a primit facturi la energia electrică de peste 80.000 de lei. Toate cele patru facturi au fost emise în data de 26 octombrie şi sunt scadente pe 10 noiembrie. Femeia spune...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

TelekomSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă