Cine e diva sexy care și-a părăsit logodnicul român și s-a cuplat cu o legendă a boxului american FOTO

2 luni in urmă 35

Presa americană susține faptul că unul dintre cei mai mari boxeri din toate timpurile, Oscar de la Hoya (48 de ani), se află într-o relație cu jurnalista Holly Sonders (34 de ani), care în trecut a fost la un pas de căsătorie cu un român stabilit peste Ocean, David Oancea.

Oscar de la Hoya și frumoasa brunetă au fost surprinși ieșind dintr-un restaurant din Malibu ca doi îndrăgostiți, ținându-se de braț. Zvonuri privind această legătură sentimentală au existat de ceva timp, Holly aflându-se mai mereu în preajma celebrului pugilist.

Apropierea intimă de Oscar de la Hoya vine în contextul în care Holly Sonders s-a despărțit recent de un român stabilit în SUA, la Las Vegas. Este vorba despre David Oancea, cunoscut cu porecla ”Vegas Dave”, care a făcut o avere de peste 5 milioane de dolari din pariuri sportive. În decembrie 2019, Holly Sonders și David Oancea și-au anunțat logodna, însă nunta n-a mai avut loc.

Boxing is LIVE right now on #BallysFightNight #KOEntertainment having so much fun with this event created by @OscarDeLaHoya pic.twitter.com/eNMoHQqtqo

— Holly Sonders (@holly_sonders) June 10, 2021
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă