Cine e cântărețul care s-a aflat în vila din București, distrusă de Revelion. Nu se simte vinovat pentru incident

2 săptămâni in urmă 26

Autoritățile au reușit să identifice o parte din petrecăreții care au distrus complet o vilă, după ce au închiriat-o pentru a petrecerea Revelionul. Unul dintre tineri este un cunoscut cântăreț, foarte cunoscut în rândul adolescenților, cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Cine este cântărețul care s-a aflat printre scandalagii

Este vorba despre Alberto Grasu, un cunoscut trapper cu milioane de vizualizări pe youtube. Acesta spune că nimeni nu a fost de vină, ci că tot dezastrul a pornit de la o țeavă de apă care s-a spart în imobil. Vila a fost închiriată chiar de el, iar acum că s-a aflat în presă despre dezastrul făcut, dar și după ce au fost publicate fotografii cu tinerii prezenți la distracție, a ieșit public să-și spună părerea și să se apere.

Alberto Grasu a recunoscut că a petrecut în respectiva pensiune, însă nu se simte vinovat pentru cele întâmplate, deoarece nu el sau prietenii lui ar fi cauzat dezastrul, ci alte persoane care au venit ulterior la petrecere. Acesta a precizat că mai mulți oameni au venit la locație, după ce a fost postată pe rețelele de socializare.

Vila avea și camere de supraveghere, pe care se pot vedea imagini cum un tânăr are o macetă în mână, iar proprietarul a presupus că acolo ar fi avut loc un scandal. Alberto Grasu a spus că, de fapt, era vorba despre un cuțit, cu care s-a tăiat tortul la trecerea dintre ani. Trapperul a mai spus că dezastrul s-ar fi produs din cauza faptului că o țeavă s-a spart, iar încăperea a fost inundată.

Tinerii au produs pagube de 20.000 de euro

Tinerii au închiriat vila cu suma de 3.500 de lei pentru a petrece noaptea dintre ani, iar proprietarul nu a bănuit nimic, crezând că doar va face un ban cinstit la sfârșit de an. De asemenea, acesta nu a putut viziona imaginile de pe camere decât ce s-a înregistrat până la ora 23:00. După această oră, tinerii ar fi smuls cablurile sistemului de supraveghere pentru a nu fi monitorizați.

„Cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Pe 31 decembrie, m-au sunat în jur de două jumate trei că ar vrea să închirieze o vilă pentru Revelion. Eu fiind plecat la munte, zic ok, te întâlneşti cu colega mea pe la ora şapte şi stabiliţi cu ea toate detaliile. După aia, pe la ora 10 m-am tot uitat pe camere. Era ok. Pe la 11.00 camera care e la lobby aici nu mai funcţiona.”, a declarat Iancu Barbu, proprietarul vilei.

În total, șase camere de supraveghere au fost distruse, au rupt mai multe uși și au spart pereții. Mai mult de atât, tinerii au smuls bazinul wc-ului și au spart plăcile de faianță din baie. Aceștia ar fi tăiat bilete cu taxă de intrare și altor petrecăreți.

The post Cine e cântărețul care s-a aflat în vila din București, distrusă de Revelion. Nu se simte vinovat pentru incident appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă