Cine e Benjamin Adegbuyi, de fapt, și cum a reușit să devină sportivul momentului

2 luni in urmă 1

La ”Glory 76” a avut loc o luptă clasică între doi dintre cei mai buni luptători în kickboxing. Benjamin Adegbuyi a reușit să depășească în runda 3 să-l facă knockout pe Badr Hari de două ori. Este una din cele mai importante victorii ale tânărului Benjamin Adegbuyi.

Benjamin Adegbuyi, cel mai bun luptător din Superkombat

Competițiile de kickboxing, în general, sunt spectaculoase, iar meciurile sunt pe viață și pe moarte. Născut în Transivlania, la Aiud, sportivul de 35 de ani, Benjamin Adegbuyi este considerat unul din cele mai bune produse ale Superkombat-ului românesc, având deja victorii importante împotriva unor nume grele din acest gen de competiții.

La seria de evenimente ”Glory”, Benjamin Adegbuyi a mai repurtat victorii răsunătoare împotriva deținătorului centurii, în 2015, la Paris,  pe olandezul Rico Verhoeven la ”GLORY 22” . Înaintea victoriei din ”Gloru 76”, Benjamin Adegbuyi, l-a învins pe D’Angelo Marshall, în cadrul eventului ”Glory 71”, în Statele Unite ale Americii, în noiembrie 2019.

Victoria împotriva marocanului Badr Hari

În cadrul ”Glory 76”, românul Benjamin Adegbuyi areușit victoria carierei sale de kickboxer, în fața mai experimentatului Badr Hari. Luptătorul român l-a învins pe marocan și era cu opt kilograme mai greu. Cu o zi înainte de luptă, cei doi au trecut cu succes testul oficial la cântar. Benjamin Adegbuyi, de 35 de ani,  a cântărit 117 kilograme, cu opt mai mult decât adversarul său.

Luptătorul român, Benny Adegbuyi, născut în Aiud a făcut istorie în cadrul competiției ”Glory 76”, în fața marocanului Badr Hari. În aceeași notă de optimism, Benjamin Adegbuyi a postat un mesaj pe rețelele de socializare: „117 kg! Sunt pregătit pentru meciul de mâine. Cine este cu mine Off to Romania! ”.

Adversarul românului, Badr Hari de 35 de ani, și 1,98 a avut un total de 122 de meciuri în cadrul competițiiilor K1, dintre care 106 victorii, 15 meciuri pierdute  și un meci s-a încheiat fără o decizie.

Victoria luy Benny este și mai importantă, având în vedere că olandezul de origine marocană are în spate o experiență vastă și câteva titluri importante. Merită amintit că Badr Hari este fost campion mondial „It’s Showtime” în categoria grea, în 2009 și 2010.

Adegbuyi și-a sărbătorit cea mai mare victorie din carieră. Adegbuyi este acum aparent în linie să lupte cu câștigătorul evenimentului principal al Glory 77. Rico Verhoeven își va apăra titlul pe 30 ianuarie împotriva lui Jamal Ben Saddik. În interviul, Adegbuyi a declarat că vrea doar să se bucure de victoria sa.

”A fost o performanță extraordinară. A fost un meci dramatic, dar la final am fost așa cum am promis… Cel mai dur băiat rău. Badr e în continuare o legendă, e rapid și puternic.

Am făcut o greșeală și m-a pus la podea, dar, cum am mai zis, sunt cel mai dur băiat rău. V-am promis că el o să cadă primul și a căzut”, a declarat Benny Adegbuyi.

Benjamin Adegbuyi vs George de la ”Insula Iubirii”

Ca fapt divers, în iulie 2019, devenea viral un videoclip în care protagoniști erau Benjamin Adegbuyi și cel mai bun prieten al sportivului, fostul concurent și ispită la ”Insula Iubirii”, George Zănoagă. Rezultatul final îl puteți vedea în clipul de mai jos.

 

The post Cine e Benjamin Adegbuyi, de fapt, și cum a reușit să devină sportivul momentului appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă