Cine e apropiatul lui Vladimir Putin care a căzut ”mai multe etaje pe scări” și a murit

1 săptămână in urmă 38

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 13:28

298 citiri

Presa de la Moscova a anunțat decesul unui apropiat al lui Vladimir Putin, Anatoli Gherașcenko, în vârstă de 72 de ani, care ar fi căzut „mai multe etaje pe scări”.

Reputat om de știință, fostul șef al Institutului de Aviație din Moscova ar fi decedat în urma unei căzături de la mare înălțime, conform unui comunicat al universității din capitala Rusiei.

„În momentul de față se formează o comisie care să investigheze acest incident, care va include reprezentanți ai Ministerului Educației și Științei din Rusia, ai Inspectoratului de Stat al Muncii de la Moscova și ai Institutului de Aviație din Moscova”, arată agenția de presă de stat rusă TASS.

Gherașcenko a fost rectorul Institutului de Aviație din Moscova din 2007 până în 2015, iar moartea sa a venit în contextul delicat al decretului de mobilizare parțială semnat de Vladimir Putin, vizați fiind aproximativ 300.000 de rezerviști care urmează să fie trimiși pe front în Ucraina.

Citește și:

Este Putin gata să riște un războiul nuclear decât să plece cu coada între picioare din Ucraina

Vladimir Putin, împins într-un colț în Ucraina, este gata să escaladeze conflictul poate până în pragul războiului nuclear, mai degrabă decât să admită înfrângerea, scrie The...

Ce spune Volodimir Zelenski despre folosirea armelor nucleare de către Rusia

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a vorbit miercuri, 21 septembrie, într-un interviu, despre posibilitatea folosirii armelor nucleare de către Rusia. Zelenski „nu crede” în...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă