Cine conduce ”din umbră” la Dinamo: ”Nu DDB l-a chemat pe Mureșan” + ”Jucătorii sunt bătaia de joc a cluburilor”

2 luni in urmă 22

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Clubul a intrat în insolvență înaintea startului de campionat, iar datoriile avute înainte urmează să rămână neplătită, clubul folosindu-se de legea insolvenței în acest sens.

Dănuț Lupu, răspuns dur pentru Iuliu Mureșan

Iuliu Mureșan a explicat că, legal, clubul nu poate plăti datoriile avute înainte de intrarea în insolvență, ceea ce îl face pe Dănuț Lupu să spună că ”jucătorii sunt bătaia de joc a clubului”.

Se contrazice singur, el a zis că niciun jucător nu-și va lua mai mult de 35%. El același lucru l-a zis și la Cluj și n-a mai luat nimeni niciun ban.

Problema mea e că li se permite jucătorilor să fie bătaia de joc a cluburilor. De ce nu li se fac contracte de muncă? Noi suntem singura țară în care sportivii rămân ai nimănui când se retrag”, a declarat Dănuț Lupu, la Fotbal Club.

De asemenea, fostul mare fotbalist a transmis că Iuliu Mureșan nu a fost cea mai inspirată alegere pentru funcția de director executiv al lui Dinamo și a dezvăluit că fostul conducător de la CFR Cluj a fost adus în ”Ștefan cel Mare” de Nicolae Badea, cel care ar conduce ”din umbră”.

Eu nu-l înțeleg pe domnul... Mureșan, am un lapsus așa că el toată viața a fost anti-dinamovist și acum vine să salveze Dinamo.

Ce face dânsul puteau să facă și alții care și-au rupt picioarele pentru Dinamo. Nu DDB-ul l-a chemat pe Mureșan, altcineva, dar nu mai contează. Cam cine spuneți dumneavoastră că la ora actuală comandă, domnul Badea”, a transmis Dănuț Lupu.

Etichete: iuliu muresan , nicolae badea , danut lupu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă