Cine a profitat de pe urma grevei de la metrou: Preturi duble la Uber, in timp ce oamenii incercau sa ajunga la scoala si la serviciu

2 săptămâni in urmă 2

Greva de la metrou a afectat drastic bucurestenii si mii de oameni au fost pusi in fata lacatelor de la statiile de metrou, dupa ce angajatii sindicatului USLM au blocat trenurile, coborand pe sine. Cu toate ca STB a suplimentat numarul mijloacelor de transport in comun pentru a prelua calatorii, aglomeratia s-a suprapus cu primele ore ale diminetii. Au avut de profitat firmele de transport, preturile afisate fiind duble.

Bucurestenii au incercat sa gaseasca solutii pentru a ajunge cat mai repede la scoala sau la serviciu, fiind deja in intarziere dupa ce au realizat ca nu pot sa calatoreasca cu metroul. Astfel, multi dintre ei au incercat sa comande o masina prin aplicatii precum Uber si Bolt, doar ca preturile au explodat in aceasta dimineata.

Jurnalistii Ziare.com au facut un experiment, incercand sa comande o masina pe aplicatia Uber catre destinatii frecventate, astfel incat sa compare preturile. Rezultatul: preturile s-au dublat, traficul fiind ingreunat si cererea foarte mare.

Am incercat sa comandam o masina si din Titan, Sectorul 3, catre Universitate si catre Gara de Nord.

Jurnalista Oana Despa a scris pe Facebook ca multi copii din Bucuresti stau singuri in clase, asteptand sa vina invatatoarele blocate in trafic, dar ca exista si elevi care incearca sa ajunga la scoala. Mai multi oameni i-au lasat comentarii, plangandu-se de preturile foarte mari la Uber si Bolt.

Citeste si: VIDEO Greva la metrou. Toate statiile sunt inchise, mii de oameni - nevoiti sa gaseasca alte variante pentru a ajunge la serviciu

Citeste si: FOTO Haos in Bucuresti, din cauza grevei de la metrou. Oamenii se inghesuie in tramvaie si autobuze


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă