Cine a profitat de absența lui Florinel Coman și va fi titular în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Schimbările lui Toni Petrea

1 lună in urmă 8

FCSB trebuie să se descurce fără vedeta Florinel Coman în derby-ul cu Universitatea Craiova, iar Toni Petrea a ales să-l titularizeze pe Răzvan Oaidă, de puține ori titular în acest sezon pentru echipa lui Gigi Becali. Dacă în derby-ul cu CFR Cluj, FCSB a atacat cu Coman, Tănase și Octavian Popescu, acum Olimpiu Moruțan va fi omul folosit în locul „perlei” lui Gigi Becali.

Florin Tănase va juca în linia de trei jucători din atac, alături de Moruțan și Octavian Popescu, iar banca roș-albaștrilor nu este foarte ofertantă, Vînă, Haruț și Panțîru fiind cele mai importante rezerve.

Duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova este Live Video Online pe prosport.ro.

Așa arată FCSB în fața Universității Craiova fără Florinel Coman

După accidentarea lui Florinel Coman, Răzvan Oaidă și-a găsit loc în formula de start a celor de la FCSB. Titular în fața Germaniei U21 (0-0), la Euro U21, mijlocașul a jucat doar opt minute în ultimul derby al roș-albaștrilor, câștigat în fața celor de la CFR Cluj, scor 3-0.

Atunci, cei trei jucători din linia ofensivă au fost Coman, Tănase și Octavian Popescu, iar Olimpiu Moruțan, folosit acum în atac, a evoluat în linia de mijloc, alături de Olaru și Șut.

Cum Florinel Coman va lipsi, Olimpiu Moruțan are mai multe șanse să ajungă la finalizare, iar un gol împotriva Universității Craiova îi poate crește cota și mai mult, internaționalul român fiind mai nou și pe lista celor de la Porto.

FCSB, echipa de start: Vlad – Ov. Popescu, Miron, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Rezerve: Straton, Crețu, Panțîru, Simion, Haruț, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Istrate

Antrenor: Toni Petrea

The post Cine a profitat de absența lui Florinel Coman și va fi titular în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Schimbările lui Toni Petrea appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă