Cine a produs o surpriză uriașă și a eliminat-o pe CSA Steaua în Cupa României: „Băieții mei mai fac și Glovo! Poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie”

2 luni in urmă 27

CSA Steaua s-a făcut de râs în Cupa României și a fost eliminată de Progresul Spartac (1-2), o echipă care joacă mai mult din plăcere.

Antrenorul Răzvan Erimia a dezvăluit că unii dintre jucători au și un alt job în timpul liber, pentru a ajunge la un venit decent.

La finalul meciului, Daniel Oprița și-a ieșit din minți, mai ales că Steaua a avut obiectiv chiar câștigarea Cupei României.

Cine a umilt-o pe Steaua în Cupa României: „Băieții mai fac și Glovo!”

Echipă de Liga 3, Progresul Spartac se bazează pe fotbaliști tineri, care sunt la liceu sau la facultate, dar și pe alții care au și un alt job în afara fotbalului.

„Suntem bucuroși, există o satisfacție enormă atât pentru mine ca antrenor, cât și pentru tot clubul, în special pentru că astăzi au fost pe teren mulți puști de 16-17 ani titulari, care sunt produsul muncii noastre și al academiei noastre, în care s-a investit mult nu doar financiar, ci și sentimental, multă energie.

Nu știu cu ce jucători a jucat Steaua, care sunt titularii lor, nici nu mă interesează. Merită felicitări băieții mei, care mai fac și Glovo în timpul liber. Am mulți băieți tineri pe la liceu, alții sunt pe la facultate, iar noi suntem un club care în decursul timpului am arătat că putem face astfel de surprize. Cine știe, poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie în așa fel încât să fim susținuți.

Noi avem o strategie clară, stabilită acum 5 ani, în care ne-am propus să practicăm un anumit tip de fotbal și să dezvoltăm copii și juniori pe care să-i propulsăm către echipa mare sau către fotbalul de performanță, după posibilitățile noastre. Asta încercăm să facem acum, iar atunci când ne iese, ca astăzi, e o satisfacție enormă”, a spus Răzvan Erimia, la Digi Sport.

The post Cine a produs o surpriză uriașă și a eliminat-o pe CSA Steaua în Cupa României: „Băieții mei mai fac și Glovo! Poate ne remarcă și pe noi un minister sau o primărie” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă