Cine a pariat s-a îmbogățit! Ce cotă uriașă au avut cei de la Unirea Constanța pentru o victorie cu Metaloglobus

3 săptămâni in urmă 25

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Echipa care a preluat locul Farului avea după opt etape un singur gol marcat și 28 primite, de departe cele mai multe dintre toate competitoarele. 

Cota uriașă la pariuri primită de Unirea Constanța pentru 2 pauză, 2 final

Ei bine, formația de la Malul Mării, care este ajutată cu jucători din pepiniera celor de la FCSB, a dominat categoric partida cu formația care sezonul trecut a ratat, la mustață, promovarea înprimul eșalon.

Cei care au avut inspirația de a miza pe gruparea din Constanța sunt acum extrem de fericiți și cu foarte mulți bani în cont. Pentru că la casele de pariuri, Unirea Constanța a primit o cotă de ”20” pentru ”solist”, adică pentru victorie.

Mai mult, cei care s-au încumetat să meargă pe mai multe pariuri s-au ales și cu mai mulți bani. Cine a mizat pe 2 pauză, 2 final au avut parte de o cută extraordinară, 41.

Unirea Constanța a primit de la FCSB un antrenor, pe Leonard Strizu, un lot de jucători, formați din juniori, și chiar și echipament.

În prima partidă disputată de la încheierea parteneriatului, Unirea Constanța a obținut primul punct din acest sezon, după 1-1 cu Dunărea Călărași, meci în care a evoluat în echipamentul roșu purtat de FCSB la jocurile de pe teren propriu în ultimele două sezoane, deși culorile clubului dobrogean sunt alb și albastru.

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, decide la Unirea Constanța

La finalul partidei cu Dunărea Călărași, Leonard Strizu, antrenorul venit pentru a remedia situația de la Unirea Constanța, a vorbit despre proiect și a recunoscut că Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, este factorul de decizie de la clubul dobrogean.

S-a făcut totul pe o viteză maximă. În afară de cei doi-trei jucători care au rămas din lotul vechi, sunt numai juniori care au fost și la loturile naționale. Să faci repede o echipă, e destul de greu. 

Am acceptat provocarea de la domnul Geambazi, iar eu când accept ceva, mă țin de cuvânt. Vom face tot posibilul ca această echipă să-și revină. Un an de zile, mă chinui. Îmi doresc și eu, și Vasi (n.r. Vasile Geambazi) să mai facem câteva îmbunătățiri. Scopul nostru este să creștem acești tineri și să îi facem jucători pentru Liga 1. Avem două scopuri, să ne menținem în Liga 2 și să scoatem fotbaliști buni pentru Liga 1.

Țin să-i mulțumesc în primul rând lui Vasi. Colaborarea mea cu FCSB a venit acum o lună prin prietenul meu Mihai Stoica și cu acordul lui Gigi Becali. Eu am activat la echipa a doua, când am dus echipa din Liga 3 în Liga 2 și am avut doi ani de zile cu FCSB 2 în Liga 2. 

Știu cu ce se mănâncă situația de față, la FCSB 2 i-am scos pe Vătăjelu, Toșca, Filip”, a declarat Leonard Strizu, potrivit Liga 2.

Etichete: metaloglobus , meciuri liga 2 , unirea constanța , unirea constanta pariuri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă