Cine a insistat, de fapt, pentru transferul lui Budescu la FCSB. Becali susţine că el

3 săptămâni in urmă 8

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Lumea este convinsă că de acum Budescu se va poziţiona contra lui Edi, însă lucrurile nu stau aşa, pentru că "regele exterioarelor" ştie cel mai bine cum au stat lucurile.

Budescu l-a sunat pe Iordănescu atunci când a reziliat contractul cu Damac, nu pe Becali

Din informaţiile digisport.ro, după ce a încheiat conturile cu Damac, Budescu l-a sunat pe Iordănescu pentru a-l întreba dacă discuţiile legate de transferul său la FCSB sunt reale pentru că pe el nu l-a sunat nimeni de la club, cu atât mai puţin Gigi Becali.

Relaţia lor este mai veche, iar transferul în Arabia Saudită s-a realizat prin intermediul agentului lui Iordănescu în zona Golfului. De asemenea, Budescu a fost cel care insista pe lângă Iordănescu să ajungă la Astra în momentul în care Edi a cerut rezolvarea problemelor financiare la echipă înainte să semneze, dar staff-ul lui conducea echipa.

Nu s-a rezolvat nimic la Giurgiu, iar antrenorul a declinat oferta, ceea ce l-a supărat foarte mult pe Dani Coman, atunci preşedinte la Astra.

Iordănescu preluase de puţin timp echipa chiar îşi dorea câteva transferuri aşa că l-a sunat pe patron şi i-a spus de Budi. A fost momentul care a declanşat tratativele pentru că Becali a fost cel care s-a înţeles cu fotbalistul asupra tuturor detaliilor.

Constantin Budescu, un gol în șapte meciuri la FCSB

Constantin Budescu a evoluat în șapte partide de la revenirea la FCSB, echipă pentru care a marcat un gol în acest sezon.

Reușita lui Constantin Budescu a venit în prelungirile meciului cu Chindia, din penalty, și a fost decisivă pentru obținerea celor trei puncte, scor final 1-0.

VIDEO Rezumatul meciului FC Voluntari - FCSB

Etichete: edi iordanescu , constantin budescu , jucatori fcsb , gigi becali fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă