"Cine a fost mai bun? Tu sau Alex?" Gică Hagi a zâmbit și le-a răspuns turcilor imediat

1 lună in urmă 20

  • Preliminarii CM 2022: Germania - Armenia, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Elveția - Italia, duminică, 21:45, Digi Sport 2

"Cine a fost mai bun mai bun? Tu sau Alex?". Gică Hagi a zâmbit și le-a răspuns turcilor imediat

După meci, "Regele" a stat de vorbă cu jurnaliștii turcii, care l-au întrebat despre Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, dar și despre așa-zisa rivalitate cu Alexsandro de Souza, cunoscut drept Alex, fostul mijlocaș ofensiv de la Fenerbahce.

Turcii l-au întrebat pe Hagi cine a fost mai bun - el sau Alex, iar antrenorul Farului a zâmbit și a răspuns: "Nu sunt întrebările pentru mine. Eu am vorbit pe teren, restul nu... eu nu sunt făcut din vorbe. Eu am făcut pe teren, acolo am scris istoria, așa că îi las pe ceilalți să vorbească".

Brazilianul Alex a răspuns și el la această întrebare: "Hagi a fost mai bun pentru că a fost unul dintre modelele mele. Când eram copil, mă uitam la ce făcea Hagi", a spus cel care a câștigat trei titluri cu Fenerbahce, potrivit Yenicag Gazetesi.

Alex (43 de ani), mijlocaș ofensiv retras în 2014, a jucat pentru Fenerbahce în perioada 2004 - 2012, acumulând 344 de meciuri, 171 de goluri și 147 de pase decisive. Brazilianul a câștigat de trei ori titlul, o Cupă și două Supercupe ale Turciei.

Gheorghe Hagi (56 de ani) a evoluat la Galatasaray în perioada 1996-2001, strângând 192 de meciuri, 71 de goluri și 64 de assist-uri. Pe lângă patru titluri, o Cupă și două Supercupe, "Regele" a cucerit și Cupa UEFA, în 2000.

Hagi sau Alex? Peste 600.000 de persoane au votat la un sondaj FIFA

"Cine a fost mai bun?", a fost întrebarea forului internațional, în luna martie a acestui an, la care a atașat două fotografii: una cu Gheorghe Hagi, în tricoul lui Galatasaray, și alta cu Alex, din perioada în care juca pentru Fenerbahce.

604.305 de persoane au votat la sondajul FIFA, iar Alex a fost desemnat câștigător. Brazilianul a strâns 55,9% dintre voturi.

Etichete: gica hagi , fenerbahce , turcia , galatasaray , alex
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă