Cinci tineri din Argeș, arestați după ce au violat o adolescentă cu dizabilități

1 lună in urmă 1

Abuzurile sexuale asupra minorilor devin tot mai frecventeAbuzurile sexuale asupra minorilor devin tot mai frecvente

Şapte tineri din Argeș sunt cercetaţi penal după ce au violat o minoră de 17 ani cu dizabilităţi. Inițial unul dintre ei a șantajat-o cu publicarea unor fotografii, iar fata a mers la întâlnire de teamă. Ulterior, tânăra a fost dusă în două locuri unde a fost batjocorită. Cinci dintre violatori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

LUNI, 22 MARTIE 2021, 10:00

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Cel care a abordat-o pe fată a fost un băiat de 14 ani. Acesta i-a spus că o place şi că vrea o relaţie. Minora a căzut în plasa tânărului și i-a trimis fotografii cu ea în ipostaze indecente, potrivit Realitatea Plus.

După câteva zile băiatul a amenintat-o că dacă nu vine la întâlnire va posta pe rețelele de socializare pozele pe care i le-a trimis. Speriată, tânăra a cedat și a acceptat așa-zisa întâlnire. De acolo, mai mulți tineri au dus-o într-o locuință unde au amenințat-o și batjocorit-o. 

Întoarsă acasă, fata a povestit familiei ce a pățit, iar bunica a anunțat poliția. Anchetatorii au identificat 11 bărbaţi, dar doar 7 ar fi întreținut relații sexuale cu minora.

Doi indivizi, de 26, respectiv 19 ani, împreună cu trei minori au fost arestați pentru 30 de zile, în timp ce alți doi tineri sub 18 ani sunt cercetaţi în libertate. Poliția continuă cercetările. Cei vinovaţi riscă între 3 și 12 ani de închisoare. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă