Cinci tineri "au uitat" să achite nota de plată într-un bar din Cluj şi acum sunt căutaţi de proprietarii localului: "Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie"

2 luni in urmă 85

Un grup format din cinci tineri au "uitat" să achite nota de plată de câteva sute de lei dintr-un bar din Cluj.

 "Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie"

Facebook / Che Guevara Social Pub

Tinerii, vorbitori de limbă spaniolă, au plecat din local fără să achite consumaţia şi au luat şi cu ei nota de plată. Cei cinci, doi băieţi şi trei fete, au fost surprinşi pe camerele de supraveghere cum pleacă fără să plătească, iar acum proprietarii localului îi caută. Nu atât pentru a recupera banii, cât pentru "a le da o lecţie".

"Marţi, 24.08.2021, seara, un grup de 5 tineri, 3 fete şi 2 băieţi, vorbitori de limbă spaniolă, după ce au petrecut bine în Che Guevara Social Pub, au fugit, literalmente, luând cu ei şi nota de plată şi cele câteva sute de lei pe care iniţial îi puseseră lângă nota de plată. Gest urât. Mulţumim celor care care ne vor ajuta să-i găsim. Nu atât pentru bani, cât pentru a le da o lecţie", a fost anunţul postat pe pagina de Facebook a localului.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un profesor şi-a dus elevii în tabără la Costineşti şi a început să danseze lasciv în faţa lor. Dascălul spune că a fost "o glumă nevinovată"

1

Ce au un comun geografia și striptease-ul? Răspuns: un profesor care a dansat lasciv. Pe jumătate dezbracat în fața elevilor pe care i-a dus în tabără, la mare. Imaginile sunt deja pe masa Inspectoratului Şcolar. Dascălul lipsit de inhibiţii nu înţelege cum a ajuns să fie anchetat de la o glumă pe care si azi o consideră nevinovată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă