Cinci persoane au fost arestate în cazul răpirii câinilor cântăreţei Lady Gaga

2 săptămâni in urmă 10


Cinci persoane au fost arestate în cazul atacului din februarie, când bărbatul care plimba câinii cântăreţei Lady Gaga a fost împuşcat, iar doi buldogi francezi ai artistei au fost furaţi, informează Departamentul de Poliţie din Los Angeles, potrivit CNN.


Trei dintre suspecți, cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, au fost arestați pentru tentativă de crimă, iar ceilalți doi suspecți, în vârstă de 40 și 50 de ani, au fost acuzați de complicitate. Potrivit Poliţiei, patru dintre cei cinci suspecți sunt membri ai unor bande.


La sfârşitul lunii februarie, un bărbat a furat doi câini ai cântăreței Lady Gaga, după ce l-a împușcat pe cel care-i plimba.


Femeia care ar fi găsit câinii la câteva zile după incident se află printre suspecţii reţinuţi. Femeia a predat câinii Poliţiei, după ce Lady Gaga a anunţat o recompensă de 500.000 de dolari pentru returnarea în siguranță a animalelor de companie. Dovezile anchetatorilor arată că atacatorii ştiau "marea valoare a rasei de câini", ceea ce a motivat jaful.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă