Cinci jucători, out de la FCSB! Un nume nou pe lista neagră a lui Gigi Becali

3 săptămâni in urmă 11

Gigi Becali (62 de ani) a decis care sunt jucătorii de la FCSB de care se va despărți la finalul sezonului 2020 – 2021, iar pe listă a apărut numele unui fotbalist de viitor.

Latifundiarul din Pipera a întocmit lista neagră de la FCSB pentru perioada de mercato din vară, chiar dacă liderul din play-off-ul Ligii 1 are probleme de lot din cauza accidentărilor.

Astfel, pe lista neagră a latifundiarului din Pipera se află și un jucător de viitor în vârstă de 20 de ani, dar și un jucător adus în ianuarie 2021, după plecarea lui Dennis Man (22 de ani) la Parma, echipă care evoluează în Serie A.

Cinci jucători, out de la FCSB la finalul sezonului 2020 – 2021

Conform Spormedia.ro, pe lista jucătorilor de la FCSB care au bagajele făcute pentru a pleca de la formația roș-albaștrilor la finalul sezonului 2020 – 2021 se află Aristidis Soiledis (30 de ani), Alexandru Stan (32 de ani), Ante Vukusic (29 de ani), Alexandru Buziuc (27 de ani), dar și Ștefan Târnovanu, jucătorul în vârstă de 20 de ani transferat de la Poli Iași ianuarie 2020.

Cel din urmă nu o să fie cedat definitiv de formația patronată de Gigi Becali, ci va fi trimis să joace sub formă de împrumut la un alt club unde să aibă șansa să joace meci de meci pentru a prinde experiență, după ce în ultima vreme a stat mai mult pe la echipa a doua.

Ștefan Târnovanu a ajuns la FCSB pe 1 ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a achitat oficialilor de la Poli Iași 200.000 de euro. După ce a fost cumpărat de gruparea latifundiarului din Pipera, portarul a fost cedat sub formă de împrumut la gruparea din Copou până în august 2020, iar de atunci a evoluat pentru FCSB 2.

  • 125.000 de euro este cota lui Ștefan Târnovanu, conform transfermarkt.com
  • 16 meciuri a jucat Ștefan Târnovanu în tricoul celor de la Poli Iași

The post Cinci jucători, out de la FCSB! Un nume nou pe lista neagră a lui Gigi Becali appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă